marți, 10 mai 2011

Apel catre bucuresteni

APEL CATRE BUCURESTENI
In zilele de 14 (posibil si 15 mai a.c.) vor avea loc actiuni de protest ale Sindicatului Cadrelor Militare, pentru a ne manifesta nemultumirile fata de masurile anticonstitutionale si antipopulare luate de actuala putere reprezentata de Partidul Democrat Liberal, partid care in zilele de 14 si 15 mai 2011, “la al XV-lea Congres”, isi va alege noii conducatori (sau vechii) tradatori de neam si tara.
Avem aprobarea Primariei Generale a Municipiului Bucuresti pentru desfasurarea adunarii publice intre orele 10.00-17.00, in cele doua zile, la Camera Deputatilor (Parcul Izvor).
In ziua de 14 (posibil si 15 mai a.c), membrii SCMD din Bucuresti vor fi prezenti la locul de adunare din Parcul Izvor la ora 10.30, pentru a ura un calduros bun venit delegatilor partidului stat, urmand sa asteptam venirea simpatizantilor sindicatului nostru si tuturor celor care prin prezenta, vor sa “multumeasca” acestor alesi portocalii care au distrus tara.
Rugam presedintii filialelor din Bucuresti sa asigure mobilizarea membrilor filialelor in numar cat mai mare si cu materialele de propaganda necesare (veste, sepci, steaguri, bannere, afise, panouri, etc).
Motivele pentru care ar trebui ca toti membrii SCMD din Bucuresti sa participe la aceste actiuni sunt legate de faptul ca numai uniti si printr-o participare totala vom reusi sa facem ca Puterea, Opozitia si cetatenii sa inteleaga ca existam, ca suntem o forta reala si ca vom actiona pana la capat, nu numai pentru drepturile noastre ci pentru ale tuturor romanilor.
Suntem si ramanem militari, suntem si ramanem romani si permanent ne-am pus si ne vom pune viata la dispozitia Romaniei.

Honor et Patria! Vae victis!

SEF DEPARTAMENT ORGANIZARE,
Col. (r) Marian TUDOR