joi, 11 aprilie 2013

Opinii cu privire la pregatirea manifestatiei publice pe care SCMD o va desfasura la 19.04.2013 in zona Piata Universitatii

Stimati colegi,
Am numarat componenta structurilor de conducere ale SCMD (centrale si de la filiale) asa cum apar ele publicate pe pagina filialelor: http://filialescmd.blogspot.ro/In urma centralizarii rezultatelor, "am descoperit" ca din aceste structuri de conducere fac parte 522 membri (cifra, probabil, nu este exacta dar foarte aproape de realitate). Or fi multi, or fi putini, nu este caderea mea sa apreciez. Ceea ce ma ingrijoreaza este faptul ca, desi mai sunt 8 (opt) zile pana cand urmeaza sa aiba loc actiunea stabilita de Comitetul Director, reactiile "vizibile" din partea celor 522 sunt firave. Cu cateva exceptii!

Ma asteptam, cel putin mediatic, la o avalansa de proportii a actiunilor "ofensive" din partea Birourilor Operative (comunicate, chemari etc.). In loc de asta, tacere sau repetarea neutra a comunicatelor BO SCMD (central). Cu cateva exceptii!
Nu mi-am inchipuit si nu-mi inchipui ca, daca organizatorul actiunii este CD/SCMD, BO ale filialelor au numai rolul "sa comunice pana la data de 15.04.2013 numarul  de participanti". TREBUIE SA DEVENIM AGRESIVI PE BLOGURI, FACEBOOK, IN PRESA LOCALA si in tot ceea ce inseamna mijloc de comunicare pe tema participarii la actiunea din 19 aprilie. Celor 522 trebuie sa ne alaturam si noi, cat mai multi. In actiune, nu in asteptare strategica!

Stimati colegi,
Subscriu total opiniei Domnului General Mandu: de reusita actiunii din 19 aprilie depinde mai mult decat oricand viitorul SCMD. Pe 20 aprilie vom fi recunoscuti ca o forta reala si credibila sau ne vom auto-neutraliza si vom deveni "filiale onorifice"!
Ne-au mintit si ne-au batjocorit toti - parlamentari, presedinte, prim-ministru, ministri, judecatori -, indiferent de culoarea sau sustinerea politica. S-au schimbat trei randuri de "puteri", fara ca drepturile noastre furate sa ne fie redate. Si-au incalcat, rand pe rand, promisiunile si au "facut ceva" pe acordurile incheiate. Si noi ce facem, speram in vremuri mai bune? Nu sunt sperante, sunt iluzii!
Cat despre "ultimii de cart la putere", ascultati vorbele doamnei
Cristina Anghel: "Noi am mintit, nu ne tinem de cuvant. Suntem mai rai decat pedelistii. De la ei se putea astepta, dar cand vii pe un val de speranta de 70%, cand le spui oamenilor in ochi ca astia au fost niste nenorociti, iar tu uiti de promisiunile astea, nu e corect, nu e cinstit! ... Eu cred ca daca nu te tii de cuvant, primesti inapoi tot raul pe care l-ai facut, toate nenorocirile se intorc impotriva ta si a celor dragi tie ca un bumerang. Nemerniciile nu sunt iertate. Trebuie sa fim corecti si cinstiti fata de oamenii care ne-au trimis in Parlament, nu merita cosmetizari din partea noastra. Eu nu stiu cum oamenii ne mai suporta...". Oare ce-ar fi daca am invita-o pe distinsa doamna la actiunea noastra?
Sau/si pe dl. lt. Gheorghe Alexandru. Sau/si pe alti senatori si deputati, cu riscul de a fi ovationati sau huiduiti!
Exponentii minciunii si perpetuarii batjocurii sunt doi: Ponta si Antonescu! Ei sunt Puterea! Ei au mintit! Ei sunt oamenii fara onoare! Daca pe acestia ii vom face sa simta raceala raului care se intoarce impotriva lor, vom reusi. Cu duritate si fermitate, trebuie sa ne perceapa ca fiind PUTERNICI, OSTILI SI NEIERTATORI! Altfel, totul va fi in zadar.
Daca in Bucuresti iar vom fredona cantecele lui Socaciu sau vom zbiera impotriva lui basescu (chiar daca o merita!), cei doi sefi de partide vor vinde in continuare gogosi, noua si opiniei publice. Si iar ne vor folosi, politic!
Trebuie sa le spunem raspicat celor doi ca "nemerniciile nu sunt iertate" la nesfarsit. Fara compromisuri!
Acesta este punctul meu de vedere cu privire la actiunea SCMD din 19.04 2013, pe care inteleg sa vi-l impartasesc si dumneavoastra.

Cu stima,

Ion Martin, col. (r.)

SCMD Filiala Sector 6 Bucuresti - membru