vineri, 11 martie 2011

Comunicat Departament Organizare, nr. 6 din 11.03.2011

APEL CATRE BUCURESTENI

In zilele de 14,15 si 16 martie a.c, vor avea loc actiuni de protest ale SCMD, pentru a spune un UN NU HOTARAT PIERDERII DE CATRE REZERVISTI A STATUTULUI DE MILITAR, UN NU HOTARAT REVIZUIRII PENSIILOR (ADICA PIERDERII A CEEA CE AM OBTINUT PENTRU LUNILE IANUARIE-MARTIE), UN NU RASPICAT OUG 1/2011, PRIVARII NOASTRE DE DREPTUL  LA MUNCA, IN BAZA LEGII 329/2009 SI 263/2010, UN NU HOTARAT NOULUI COD AL MUNCII SI PRACTICII GUVERNULUI DE INCALCARE TENACE A CONSTITUTIEI, HOTARARILOR JUDECATORESTI SI LEGISLATIEI EUROPENE, PRIN ASUMAREA RASPUNDERII!

Avem aprobarea PMB pentru pichetare, intre orele 09.00 - 17.00, in zilele de 14 si 15 martie. Data fiind insa fuga parlamentarilor, autoproclamati in corpore ”maghiari”, in aceste zile vom picheta Camera Deputatilor (Parcul Izvor), intre orele 11.00-14.00.

In ziua de 16 martie, membrii SCMD din Bucuresti vor fi prezenti la locul de adunare din Parcul Izvor la ora 09.00 dimineata, pentru a ura un calduros bun venit ”maghiarilor” redeveniti peste noapte parlamentari romani, urmand sa asteptam venirea sindicalistilor convocati de centralele sindicale. Intre orele 12.00-19.00, vom participa la actiunile acestora din Piata Constitutiei si din jurul Parlamentului.

Rugam presedintii filialelor din Bucuresti, sa asigure mobilizarea membrilor filialelor, in numar cat mai mare si cu materialele de propaganda necesare (veste, sepci, steaguri, bannere, afise, panouri, etc).

Locul de adunare pentru toate cele trei zile ramane Parcul Izvor, cu cel putin o jumatate de ora inainte fata de ora inceperii actiunii.

Motivele pentru care ar trebui ca toti membrii SCMD din Bucuresti sa participe la aceste actiuni sunt cele prezentate in Comunicatul Presedintelui SCMD din data de 11.03.2011. Si Puterea si opozitia si cetatenii trebuie sa inteleaga ca existam, ca suntem o forta reala si ca ne vom bate pana la capat, nu numai pentru drepturile noastre ci pentru ale tuturor. Pentru ca am fost, suntem si ramanem militari, nu ”beneficiari”!

Honor et Patria! Vae victis!

SEF DEPARTAMENT ORGANIZARE,
Col. (r) Marian TUDOR