miercuri, 20 ianuarie 2016

APEL CATRE CAMARAZI - 24 IANUARIE 2016 - INTALNIREA PROMOTIILOR, IN PIATA VICTORIEI, ORA 10.00, BUCURESTI

Toti absolventii de LICEE MILITARE, de SCOLI MILITARE DE OFITERI, DE MAISTRI MILITARI SI SUBOFITERI, de ACADEMII MILITARE (rezervisti si activi) sunt rugati sa ia legatura cu fostii colegi de liceu, de scoala, de academie, chiar de serviciu (unitate militara) sa ne intalnim pe 24 Ianuarie 2016 in Piata Victoriei, ca la intalnirile de aniversare ale promotiilor.
 Haide-ti sa consideram aceasta ADUNARE ca o INTALNIRE DE PROMOTIE! Sa ne adunam, cei care sunt afiliati sau neafiliati la vreo organizatie, pe promotii, cu seful de promotie in frunte si sa purtam o plancarda : ,,PROMOTIA ... (anul)". Cei care sunt aceasi promotie de liceu militar si de scoala militara sa se adune intr-un singur grup (indiferent de arma, specialitate) sub aceeasi plancarda [de ex. PROMOTIA 1964(LICEU; 1968(SCOALA)].
 Sa strigam catalogul, sa pastram un moment de reculegere pentru cei plecati dintre noi (cine se ocupa de catalog si de pancarde? Se pot ocupa cei care s-au ocupat si de organizarea intalnirilor anterioare de promotii sau voluntari). Toti avem catalog sau tabele cu datele de contact ale fostilor colegi. Sa le dam intalnire, sa-i invitam! Cei care dintre noi sunt mai valizi sa-i ajutam pe cei care sunt mai neputinciosi, sunt in baston, in carje sau in carucior (si ei trebuie sa participe alaturi de noi, mai ales ei!)
 Sa avem cate un steag tricolor in mana sau o esarfa, un fular tricolor la gat (se gasesc in librarii sau la magazinele de materiale sportive) si sa intram in Piata Victoriei cantand PE AL NOSTRU STEAG E SCRIS UNIRE!
 La sfarsit sa dansam HORA UNIRII!
[Dupa Adunare ne putem retrage undeva, pe promotii si sa ne cinstim si sa ne onoram intre noi, ca adevarati camarazi. - Bucurestenii se pot ocupa de asta, ei au deja niste locuri de intalniri periodice]
 24 IANUARIE 2016 - INTALNIREA PROMOTIILOR, IN PIATA VICTORIEI, ORA 10.00, BUCURESTI.
CAMARAZI PENTRU TOTDEAUNA!!
(RUGAM PE CEI CARE SE PRICEP LA ASTA, SA POSTEZE ACEST APEL, pe blogul SCMD, blogurile LICEELOR MILITARE si SCOLILOR MILITARE, eu am distribuit aceasta pe fb.)
MULTUMESC!

Alexandru Chiriac <akiriac@yahoo.com>

Nota Secretariatului General:
Pentru organizare si contacte va punem la dispozitie rubrica comentarii pe aceasta pagina de Internet. 

198 de comentarii:

  1. Daca n-o puneti si de-un PINGUINUL, n-aveti ambitie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce reactie rapida, stimate ANONIM!...
      Nu o s-o puna nimeni de un Pinguin. Nu vii din Arad, de exemplu, sa joci "Pinguinul" la Bucuresti! Numai cretinii (scuzati expresia) se pot compromite in acest fel!
      Gruparea pe promotii este ceva cat se poate de util si de serios, pentru cei neafiliati la SCMD.

      Ștergere
    2. Geaba te ascunzi dupa anonimat,tot prost ramai!

      Ștergere
    3. Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis, zis si Aostriacu da Hurziceni20 ianuarie 2016 la 19:07

      Mo Viurele, mo shukarule, sa vii la miting cu toata satra din Urziceni, ca de nu te bag la stabor, mo haustriacule ! Vezi ca ti-a rezervat Dogaru loc de parcare, pentru Vulvoi, in spatele statuii Aviatorilor !

      Ștergere
    4. Cât de penibili sunt unii. Probabil au nimerit într-o zi deosebită pentru ei de sunt așa de tâmpi. Frustrați cu vaca-n iarbă. Cum este posibil ca un fost militar să ai o astfel de atitudine?! Postările lor sunt atât de binevenite precum telefonul care sună în timpul actului sexual. Și voi, cei care-i băgați în seamă, aveți o vină. Lăsați-i domnilor în pace, ignorații, rebuturi au fost în activitate, rebuturi sunt și acum, expirați.

      Ștergere
  2. deh, avem si noi ACOPERITII nostri !!! (anonimeni)

    RăspundețiȘtergere
  3. E valabil si pentru MM de la Aviatie ? Eu am vorbit cu cativa dintre cei ce-mi tineau scara sa urc in avion si mi-au spus ca ei sunt multumiti si nu vin .... jenat dar in acelasi timp normal pentru mintea lor de uleiosi sau *soldati cu sapca* , asa cum le spunea un vechi comandant de baza aeriana ! Cat priveste epavele din ANCMRR , nu mai e nimic de spus - acolo salasuiec toti CI-stii, secretarii de partid si informatorii lor ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce strigati cataloagele, sa intre soboarele de pochi ! Sa nu uitati si de-o Perinita, dupa ce plantati cate-un pom / promotie, in curte la Ciolanis ! Totusi, sa vedem cine-i striga catalogul lui Dogaru, ca cica Gimmy Hoffa asta de Dambovita, n-a prea avut catalog...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, a fost inregimentat, direct, din Legiunea Straina !

      Ștergere
    2. sa-l sugi tu pe acest Gimmy Hofa ! Cand i-am spus lui Dogaru ca in sindicat sunt multe cozi de topor nu m-a crezut ... acum are dovada !

      Ștergere
  5. Foarte buna idea cu promotiile,dar trebuia lansata cu mult timp inainte-parerea mea este ca nu mai este timp pentru a fi organizata.Poate data viitoare,daca va mai fi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranta va mai fi o intalnire ,atunci cand in PARLAMENT se va discuta OG 57.Atunci trebuie sa fim mult mai multi pentru a-i intreba cand au fost seriosi ATUNCI CAND AU VoTAT IN UNANIMITATE L223,sau acum cand voteaza OG57.Pe 28 feb e BATUTA.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dl Ranciog, cred ca este bine ca organizatorii sa permita ca si reprezentantii asociatiilor militare PREZENTI la miting sa poata sa-si transmita mesajul.E o sansa UNICA de a da smnal de UNITATE ,si un moment favorabil de a uita ,,ceeace ne desparte,,.ROMIL CRAIOVA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va informez ca, in cursul zilei de maine, presedintele SCMD va difuza un comunicat cu detalii organizatorice in care, printre altele, se va face si o invitatie liderilor asociatiilor participante la miting de a anunta numarul estimativ al participantilor din organizatia dumnealor si daca doresc sau nu sa ia cuvantul in cadrul manifestatiei. Asociatia ROMIL este binevenita si, evident, poate sa-si faca auzit glasul!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Domnule Ranciog
      Convingeti-l pe domnul Dogaru sa reformuleze punctul 1 al revendicarilor.
      Formularea corecta este abrogarea sau modificarea Art.40 dar nu prin Ordonanta. Motivul?
      http://www.huhurez.com/2016/01/efect-nul-al-cererii-de-abrogare-prin.html

      Ștergere
    4. Pot sa transmit atat presedintelui cat si colegilor din Departamentul Juridic al SCMD. Si o voi face. Dar de convins nu pot sa va asigur!...
      Dumitru Rinciog

      Ștergere
    5. Multumesc!
      Nu putem sa aparem intr-un miting cu solicitari formulate incorect din punct de vedere juridic si care, in plus, ne si defavorizeaza.

      Ștergere
  8. Iar in cadrul promotiilor, prepun sa va grupati pe cele mai importante specialitati ocupationale: ciripoi, securisti-falanga a V a, politruci pecere si instructori utece !
    Bineinteles, sub inaltul patronaj al dogarului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa, asa, iar pi cientru sa-i tineti loc lui Olescu dela Arges, ca vine cu ortacii lui, echipati tobosari, vreo 26500 !

      Ștergere
    2. Da, sigur, daca vrei, iti asiguram un loc in una dintre cele 4 categorii. Poti sa vii impreuna cu familia.

      Ștergere
  9. Armata de anonimi ! Tradatori si servitori !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adresez tuturor colegilor care discuta pe aceasta cale, in mediul virtual, sa nu mai bage in seama postacii platiti sau frustratii care ,atacandu-ne pe noi , gasesc prilejul sa-si descarce pe cineva naduful generat de esecul vietii lor ! Lasati-i sa bata campii. Daca nu le raspundeti, or sa latre cat or sa latre, precum caiini dupa caruta , dupa care or sa se aseze din nou in praful drumului , cu botul pe labe, asteptand un nou ciolan(postacii) sau o alta caruta la care sa latre. Ei atata asteapta : sa fie bagati in seama. Cei " de meserie" lucreaza apoi "stiintific" organizat , aruncand tot felul de acuzatii , schimband temele discutiilor etc Ceilalti aiureaza prosteste, improscand veninul din fiinta lor. NU le dati prilejul sa o faca! Oricat de evidente ar fi cele ce le-ati putea spune acestor jigodii, ele vor continua sa latre.

      Ștergere
    2. Mira-m-as sa fie asa, dar nu prea cred ! La idioteniile unora, e greu sa te abtii sa nu le umblii la mustiuc.

      Ștergere
  10. A fost un domn cu o propunere, de a convoca o fanfara militara.Cred ca va avea un efect mai mare asupra civililor,care ni s-ar putea alatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom avea fanfara militara la miting.

      Dumitru Rinciog

      Ștergere
    2. Faceti cerere la col Tudor, de la Brigada de Zgarda, sa va asigure si un ploton de de tilicari din aia care arunca cu puscoacele prin aer, ca la 1 Decembrie !
      Sa vezi cum se-nmoaie Ciolanis.
      Viv la revolution ! Ura, am infrant !

      Ștergere
  11. A fost un domn cu o propunere, de a convoca o fanfara militara.Cred ca va avea un efect mai mare asupra civililor,care ni s-ar putea alatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe 24 e libera Fanfara Zece Prajini. Chemati-o si pe Mioara Velicu si, neaparat, s-o puneti de-un PINGUINUL, pe promotii ! Cu pochii-n frunte ! Ca la Romanii au talent !

      Ștergere
  12. Si ar mai fi ceva ! Pentru actiuni de genul celor celei despre care se discuta, exista si alte mijloace de anuntare. Spre exemplu, prin presedintii de filiale SCMD, ANCMR etc la care exista baze de date. E suficient sa obtineti cateva nume si telefoanele colegilor din promotia dvs, din judetul respectiv, si apoi , telefonic ,se pot anunta, ca la alarma colegii. Fiecare din noi avem posibilitatea de a contacta cativa colegi , acestia la randul lor inca vreo cativa si tot asa pana obtinem efectul dorit. E clar, se vede , ca astfel de initiative pe care eu le apreciez ca fiind idei bune, vor fi atacate cu toate fortele de catre cei care au interes sa nu se realizeze . In shimb , daca pastram discretia ... cred ca nu trebuie sa mai adaug prea multe argumente!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar mai fi si mijloacele de anuntare cu telegrame "MILITAR" si prin agenti, din poarta-n poarta ! Iar pentru cei din Apuseni, cu focuri aprinse din deal in deal !
      Si, nu uitati sa otraviti fantanile, sa incendiati culturile, sa goliti crasmele si sa va trimiteti muierile si boracii in negura codrilor, la adapost !
      Uraaa, ole, ole, ole, oleeeeee, Bashinescu nu mai eeeee !

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Camarazii artileristi din CRAIOVA,il cheama pe colegul lor generalul integru si NEAFILIAT IORDACHE OLARU sa li se alature si sa ia cuvantul.pentru ca e printre putinii generali care pot spune ceva credibil si de bun simt.Filiala ROMIL CRAIOVA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai daca se inscrie la cuvant, pe lista lui Dogaru si nu depaseste 60-70 de secunde. Si, bineinteles, daca n-o fi omul in Poiana, la sanius cu camera, pe partie !

      Ștergere
  15. Luati exemplul fratilor de peste Prut si ocupati sParlamentul, luati-i de gat pe banditii care stau acolo si-si bat joc de armata, aratati ca nu sunteti apv-isti, betivi, burtosi si puturosi, care, in conceptia civililor, mananca banii statului de pomana. N-ar strica sa aveti niste cocktailuri Molotov pe care sa le scapati "din greseala" pe ceva masini de-ale sparlamentarilor care nu cunosc frica decat la tavaleala. Si nu parasiti baricadele decat atunci cand va vor fi satisfacute solicitarile, altfel... cainii latra, caravana trece

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, cam ai dreptate. De fapt e un fel de pluripleonasm sa zici "apv-isti, betivi, burtosi si puturosi". Ori zici apevisti, ori zici burtosi, basinosi, betivi, puturosi, tot aia e !
      Da, da, tilicarul si Molotoava=baba si mitraliera !
      Ura, viv la revolution !

      Ștergere
  16. Sa nu uitati sa le faceti cate un car alegoric lui Dogaru si Pricina, ca asa se cade sa fie reprezentati unii dintre cei mai activi securoi si politruci in viata, la marea adunare a tilicarilor de pretutindeni !
    Uraaa, am infrant !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alupigus, handi. De gunoaie ca tine sunt pline pubelele. Pacat ca nu te-am prins la revolutie, ca acum erai jelit de proa.ta de ma-ta, care a fatat un ra.hat ca tine. Dar niciodata nu-i tarziu.

      Ștergere
  17. Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis, zis si Aostriacu da Hurziceni21 ianuarie 2016 la 11:44

    Mo, care l-ai vazut pe var-miu Viurel de Hurziceni, zis si tigri2 cu-n coi, cel mai mare cariciopterist in viata, sa-i zice s-o ia si pe baragladina aia de piranda-sa la capitala, cu tot cu puradei, ca sa para mitingul mai infoiat ! Si, mo praleo, sa-i zice sa nu se-ncalte cu pantofii cu gaurele, de la promotie, ca e jer mare si musai sa-si puna coviltirul pe Vulvoi !

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa ce a tunat si fulgerat la mitingul din decembrie 2015 si ulterior, dl. Dogaru ne surprinde foarte tare, in sens negativ, solicitand rezervistilor din zona Iasi ca la adunarea din 24 Ianuarie, "conform celor convenite cu factorii de raspundere locali si la nivel national, presedintele si premierul vor primi delegatia SCMD, care va inmana oficial solicitarile SCMD/CNSC in forma depusa deja la Guvern si inregistrata cu nr. 17/779/19.01.2016, iar dupa consumarea acestui moment, ii roaga sa intrerupa actiunea de pichetare si sa se incadreze in manifestarile generale dedicate Zilei Unirii, cu profesionalism, astfel incat acestea sa nu fie perturbate in sensul celor intamplate la Chisinau". Vai de capul nostru. Iar incepem cu lugu-lugu, lingand cizmele ocupantului? Din contra, manifestati-va mai ceva ca la Chisinau si, vorba cuiva la revolutia din dec.'89, "omarati-i, ca astia nu sunt oameni"! Nu uitati de cacktailurile Molotov.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ce zicea si altul mai sus, ceva mai nuantat !
      Grija mare, sa nu cumva sa-i suparati pe grofi ! Despre dogarul asta tot discutam, si despre acolitii lui, plus pupincuristii din Comitetul de Directie, care se tot erijeaza in exponetii nush carei societati civile, fara sa-i fi pus cineva acolo !
      Asa ca, sholdovenii mei, ciocu mic si joc de glezne ! Asa va trebuie, daca va inhaitati cu un securist de prima clasa si un manipulator desavarsit !
      N-ar fi de mirare ca, pana maine pe la pranz, sa aflam ca se anuleaza totul !
      Ai de capul nostru !

      Ștergere
    2. Buey, sa-i traga cineva dreaq presul de sub picioare, odata, libidinosului astuia cu clabuci la gura ! Pana si presedintele statului se alege, prin vot, o data la 5 ani ! Chiar nu se vede manipularea pe fata a dogarilor ? Adica, aia de la Iasi sa nu se sparga in figuri, ca sa nu-i ia fata astuia de la Bucuresti, care o sa faca spume la gura, urland ca lupul la luna ! Vezi doamne, cica sa nu se intample vreo rusinica, ca la Chisinau !

      Ștergere
  19. Dacă revenim la obect, cred că, dacă maximul compus din plafonul de 85% plus Ordinul Militar nu poate fi eliminat prin negocieri, măcar procentele de pensie suplimentară sa poată depăşi plafoanele arbitrare, că d-aia se numeau contribuţie la pensie suplimentară, ca să devină sume suplimentare pensiei calculate după toate celelalte norme. Alt anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica, de-a miloaga: mai da-mi si mie un leu ! In ce hal s-a ajuns, sa ne milogim pentru cativa firfirei ! Adica, daca tot o luam in muie si nu ajungem sa ne vedem drepturile prevazute de lege, macar d-o tuica sa ne dea !
      Ai di capu' nost ! Buey, astia trebuie futati la pielea goala, ca, dealtfel, te fut ei, forevar !

      Ștergere
  20. Sa aveti livretul militar/legitimatia de pensionar la voi, ca sa ne recunoastem!
    Baietii de la MI vin sau nu?
    Tigri2....a aparut si aici, unul cu zarul de capre, oi si vaci! Kiar e un nemernic infiltrat!....ai citit cum te ataca? Doamne, ce minte de om cu COOH in sange!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Iulica, pai tu cu dezaxatul ala de Tigri2-far d-un coi, zis si Viurel Haostriacu, te-ai inhaitat ? Ai grija ca balabusta asta te vinde numa'cat ai clipi ! Cat i-a fost bine pe contributivitate i-a injurat, ca la usa cortului, pe cei iesiti pe L164 ! Acum, psihopatul nehalit, instiga si face spume ca nu-i mai este lui bine !
      Nu crezi ? Rau faci. Eu am fost contemporan cu el, pe un blog de birjareala, la liber, si stiu ce spun !
      Un cacanar. De fapt, cu tine, doi !

      Ștergere
    2. @mares
      esti dus rau cu capuletele
      auzi:
      "Sa aveti livretul militar/legitimatia de pensionar la voi, ca sa ne recunoastem!"
      eu legitimatie nu am De ce?? pentru ca e perfect inutila....aia a fost facuta pentru prostii care pun pret pe cartoane fara valoare.Mie mi-a ajuns intotdeauna si in orice situatie cuponul de pensie si atat.
      2-livrete militare gasesti in tara asta cu milioanele,"desteptule" mares
      sugestie pentru mares "istetul"
      folositi formula "luminati-as fatza"

      Ștergere
    3. Pai da, ai si tu dreptate!
      Ce, la GAZ iti trebuie documente?
      Nu, doar balegar....etc!....
      Anonim, esti amuzant si irecuperabil!

      Ștergere
  21. Bai zborsitilor, nu mai aveti loc pe blogul lui Cufurez, de ati inceput sa migrati, cu tot cu idioteniile voastre ?

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce.....zār, cumva contributivitatea nu era un drept legal?.....eu zic ca era!
    Tu iti construiesti sofisme plecand de la echivoc!
    Oricum, dreptul lui este prezervat de lege!
    Asta e!
    Adevarul are mai multe fete...juridic, logic, moral! Daca il ai pe cel juridic ai totul!

    RăspundețiȘtergere
  23. Noapte buna la ZOO + 9! Bag sama ca, de vreo 5 ani de zile, aceiasi combatanti: tigri2, Kacadeniz, Cezar Muci pe Fata, Cufurez, Maxim Uan, Don Curdeleu, Avyanic si inca vreo 2-3 frustrati, la care s-au alichit, din mers, inca vreo cativa alde Iulica Puta Mica, Frosa si Cornel Rejele Minerilor !
    Mai erau vreo 2 scapeti, pe Mehedinti, care cred c-au plecat la cele vesnice, de-au scapat de grija mitingului din 24 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ce vreua sa-ti transmit si nu mai polemizez!
      Adevarul este asa de dur, cel referitor la tine, incat nici nu pot sa ti-l spun!
      Tu vezi diferenta dintre noi?.....eu, am identitate, mi-am creat un trecut si prezent solid, dar tu?
      Tu cine esti? Un Anonim, adica Ipu/Atunci i-am condamnat pe toti la moarte!.....Ipu, interpretata de Amza Pellea spunea: Ipu=NIMIC!

      Ștergere
    2. Poti sa te caci pe ea de identitate, in colonia asta de rahat ! Inclusiv pe aia cu care te lauzi, ca ai facut rahatul praf, pe lumea asta ! Mare shpekerie sa te zmangalesti, pe-un blog ca fiind Iulica Puta Mica, ori Anonim, ori tigri2-psiho-cucu cu-n coi ! Si, dupa cum expui, se vede clar ca ai fost un fel de proasta clasei !

      Ștergere
    3. Tu nici nu ai stiut vreodata ce este predicatul?
      Colonia asta nu este de rahat.....ci doar Ipu, postacul de tine!
      Cei mai multi au un trecut, unii nici atat!
      Sa fii proasta clasei e ceva, dar sa fii prostul si anonimul lumii este deja prea mult!
      Tu porcaiesti mereu oameni care au facut ceva in viata pt ca tu esti frustrat de nulitatea si goliciunea ta! Si asta nu are varsta!

      Ștergere
  24. Pentru Admin!
    Te rog sa setezi ora postarii, intrucat este defazata mult in minus!
    Ce naiba, postam in trecut?....:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da'tu chiar ca esti idiot ! Cine dreaq ti-a dat voie sa te ushkesti de pe panarama aia de blog a lui Cufurez, unde v-ati adunat toti scapetii nehaliti ?

      Ștergere
    2. N-are timp Mitica sa seteze ceasul, ca lopateaza la zapada in Piata Victoriei, sa-i faca loc lui Zdrongaru si cei 40 de hoti, care urmeaza sa dea un mare spectacol de urlete cu spume, pe 24 ianuarie.
      Sa mearga cineva sa-i duca un ceai fierbinte, ca nu mai are sindicatul cotizanti, iar viata-i grea ! Deh...

      Ștergere
    3. IPU, chiar nu stiam ca trebuie sa-ti cer voie?
      Am gresit......dar, tu esti un gresit mereu!

      Ștergere
  25. Bate un vant ..rece ca gheata .
    La bucale in ..piata ..!!!
    Auuu mama..mama .
    Sa vezi rezervistii cum iasa ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Constat ca nivelul postarilor a scazut mult sub nivelul minim al bunului simt ! Asa cum ma asteptam si asa cum am spus-o intr-o postare anterioara , cei "de meserie", aflati in misiune, alaturi de cei "exploatati in orb"pe baza de frustrari , de prostie etc se pare ca si-au indeplinit misiunea. Iata, discutiile au fost conduse spre o balacareala abjecta,departe de scopul initial pe care si l-au propus cei ce au avut initiativa respectiva. TREBUIE SA INTELEGEM CA, IN NUMELE UNOR ASA ZISE PRINCIPII DE TRANSPARENTA NU ESTE CAZUL SA DAM ASTFEL DE PRILEJURI ANGAJATILOR PUTERII SA-SI INDEPLINESCA MISIUNILE CE LE-AU FOST STABILITE PENTRU SABOTAREA PRIN DECRIDIBILIZARE A INSTITUTIILO SI ACTIUNILOR NOASTRE! SA NU NE AMAGIM! MAI BINE SA NE ORGANIZAM CUM TREBUIE ACTIUNILE FOLOSIND ALTE MIJLOACE, MAI PUTIN VULNERABILE LA ACTIUNiILE SERVICIILOR SPECIALIZATE. Exemple de interventii a acestor structuri in mediul virtual? Destule: "mobilizarea" pe internet a manifestatiilor "diasporei" nemultumite de facilitatile centrelor de votare din strainate, mobilizarea pentru demonstratie dupa tragedia de la "Colectiv" etc Dle Rinciog, am citit destule mizerii pe acest forum sau cum s-o numi el. E timpul sa punem capat mascaradei.Tragand concluziile ce se impun pentru a evita astfel de situatii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Donator onorific de ALUPIGUS22 ianuarie 2016 la 16:16

      Gargariseala ieftina, la 3 lei snopul ! Labagistii astia de politruco-securani isi bat joc de tilicari, iar unii dintre voi o tot tin langa cu cretinisme alde onoare, bun simt, coloana vertebrala, bla-bla !
      Pai, cu fatalai alde tine si Iulica Puta Mica vreti voi sa se faca rivulutie ?

      Ștergere
  27. Cu alte cuvinte ..si pe aici T2 (doar cu un -oi) si mai nou Iulica Maries...sunt ai care ..distreaza publicxul ..??
    Nu-i de mirare ...hi..hi..hi...!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. ...continuuare ...
    Stau sa pice.. stau sa cada !
    Auuu mama ..mama ..,
    Doar cu un lant
    Ii tii gramada ....
    La Bucale in ..piata ..

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim22 ianuarie 2016, 01:10
    @mares
    esti dus rau cu capuletele
    auzi:
    "Sa aveti livretul militar/legitimatia de pensionar la voi, ca sa ne recunoastem!"
    eu legitimatie nu am De ce?? pentru ca e perfect inutila....aia a fost facuta pentru prostii care pun pret pe cartoane fara valoare.Mie mi-a ajuns intotdeauna si in orice situatie cuponul de pensie si atat.
    2-livrete militare gasesti in tara asta cu milioanele,"desteptule" mares
    sugestie pentru mares "istetul"
    folositi formula "luminati-as fatza"
    DC
    PS unii de pe aici ar trebui sa manifesteze pe la balaceanca....
    si daca veni vorba si de fanfara militara(imbracati in civil) eu propun sa nu uitati nici de pasul de defilare tot in civil ca doar s-a mai intamplat si grotescul situatiei a fost perfect.
    asa se intampla cand din intentii de manifestatie se transforma totul intr-un iarmaroc ridicol.
    pune cineva pariu ca am dreptate? duminica seara se va vedea.....dar sa-i vedeti pe civili ce-o sa rada.
    Don Corleone
    Nu tin cu guvernoiu sub nici o forma dar nici nu este permis sa faci calcule peste calcule ref la pensie,procente si altea alea dupa care sa scrii ca un bou.NE RACAPATAM ONOAREA SI DEMNITATEA....care ma ? aia cu procente? ce are sula cu subrefectura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum scrii, caci esti setat, noi te recunoastem si zambim doar....restul....esti tu si ironia...a cui? A sortii tale mediocre!

      Ștergere
  30. Nimic nu poate avea efect mai mare pentru esuarea acestei manifestatii decat data de 24 ianuarie.Mai rau nici nu se putea!! Credeti ca dogaru a facut-o din greseala?
    Nu el a aplicat doar procedurile invatate la cursuri(stiti voi care) pt a duce in derizoriu orice manifestare
    2-populatia va fi "incantata" cand va vedea asa ceva,cand romanii se asteapta la cu totul altceva.Veti vedea reactiile incepand de luni.Si nu e nevoie sa va uitati la tv.Vorbiti sau ascultati ce vorbesc civilii incepand de luni.
    3-De ce face dogaru asta?.Uite daca ma rugati o sa va spun.Are 3 mari motive.....dar o sa le aflati duminica
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dau o tuica de pufoaica, la Birtolomeu Gara, linia 1 !
      Pe condica...

      Ștergere
  31. Onoare si demnitate inseamna si sa nu te lasi calcat in picioare de nimeni, sa respecti legile si sa impui respectarea lor, sa nu umbli imbracat aiurea si murdar, sa nu bei cu tiganii, cot la cot, la bomba din piata, sa nu puti a oaie...ca...unul, stim noi cine!
    Sa nu minti si sa nu te lasi mintit si tradat!
    Sa stai drept si sa privesti in ochi pe toti, caci nu ai furat, vandut o tara, dar nici sa nu vrei sa cersesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulica ..mai lasa drakului lozincile !!
      Cat ai fost mare si tare in activitate ..nu ai avut veleitati de ..Scarmouche !!!!
      Era bine in birou ...

      Ștergere
    2. Cezar,
      Nu inteleg ce ai? Observ ca te dedublezi, ai personalitati multiple, jignesti pe toti, vorbesti urat de un blog...samd!
      La varsta ta nu se cade!
      Sa-ti explic cum e cu biroul: eu am trecut prin toate functiile si am performat, apoi am ajuns sa muncesc si intr-un birou, pe diferite functii, de care tu nici nu ai auzit! Este de rau, asta?.....sunt eu vinovat ca nu ai depasit conditia de cancelarie de companie? Ce ai, omule?
      La toate esti nae contra si cu toti!
      Eu iti spun sa-ti vezi lungul nasului si sa nu sui scroafa in pod! Devii nefrecventabil si e pacat!
      Acum ce ai vrea? Sa fim toti egali? Eu stiu ca nu suntem..... dar asta nu ma face ranchiunos, machiavelic, invidios si nu doresc raul nimanui.
      Termina odata cu prostiile si oamenii iti vor intinde iar mana, cum au mai facut-o, intrucat nu esti tu cel mai rau din lume! .....si nu te mai forta cu rime, caci nu stapanesti iambii si troheii!
      Daca ai ceva cu mine...e ok, dar tu ai cu lumea intreaga! Vrei sa-ti trimit o fotografie cu mine in biroul fost? Esti bi?
      Hai sa fim seriosi....avem o varsta si comportamentul de licean e penibil! Da?

      Ștergere
    3. Donator onorific de ALUPIGUS23 ianuarie 2016 la 09:05

      Ce impresionant, cata emotie ! A performat tilicarul prin toate functiile, pana a ajuns sa se planga, ca o baba cufurita, pe niste bloage !
      Deci, e clar, nu mai exista dubii ca ai fost un fel de proasta clasei ! Atentie tilicari, ca sa stiti cu cine discutati, mai ales cei de n-ati prea vazut birouri la viata voastra !
      Buey, omul are o varsta, ce dreaq ! ALUPIGUS !

      Ștergere
    4. Uite ca ti-a raspuns intr-un mod ..,,cologvial" -Donator onorific de ALUPIGUS-
      Nu-i cazul sa ma mai obosesc si eu ....!!!

      Ștergere
    5. PS..sub juramant : alte postari decat cele marcate cu poza lu Cezar ...nu am aici !
      Deci Iulica ..mai ,,este" si altii care te ,,iubeste"tare ..ca vorba aia , ce ne faceam noi fara
      vitejii din birourile 2x4..care pana la 15,30 nici macar praf nu aveau pe ..pantofii cu gaurele ...!!!

      Ștergere
    6. Pt ce..ār puturos si un nesimtit pervers!
      E greu sa intelegi ceva, dar nonvaloarea infecta iesita din groapa de biogaz a GAZ are acces si scrie!
      Daca ati fi fost valori as fi auzit de voi si ne-am fi intalnit pe holuri!
      Biroul individual este si asta un semn al valorii si importantei sociale si ierarhiei militare!
      Ce pot spune?
      Doar ca niciodata, dar niciodata tu, cezar si maimutoiul tau nu veti putea fi egali cu mine, pt ca vreti sau nu vreti sa acceptati asa este construita societatea si armata!
      Pe ierarhii si structuri...., daca voi stiti altfel, inseamna ca faceti parte din armata rosie!
      Ce pot dialoga cu plevusti de zootehnii fortate si neica nimeni?
      Pt voi jignirea este un mod de viata si asa ati fost mereu.....niste IPU!
      Eu, nu ma plang, pe bloguri, eu militez pt principii si respectarea legilor!
      Cu toata dragostea, dar, niciodata nu am fost egalul unor grajdari si nescoliti, caci acesta este adevarul!
      Ce, ai impresia ca eu munceam pana la 15. 30 si tu erai ala care te zbateai in poligoane?
      Nu colegule, daca faci ceva faci performant si apoi urci in cariera!
      Ti-am explicat finutz!
      Nu e vina mea ca ai facut toata cariera aceladi lucru, ca un strung!
      Eu, am ales altfel, dar pt ce ai ales tu, eu nu te condamn si nici nu te jignesc!
      Stii cum se spune pe romaneste la asta?
      Numai pt ZAR_ce!
      De tine i s-a facut sila si lui HUHU!.....pt ca ai un caracter infect, de altfel ti-a si spus-o!.....neaos...ca esti jigodie, csracter marunt!

      Ștergere
  32. Aceasta moara stricata de Dogaru, la mitingul din decembrie 2015 spunea ca daca „guvernul meu” al lui Ciolannis nu va anula art. 40 din OUG 53/2015, il va matura de pe piedestal. Acum ce le zice pensionarilor militari din Iasi : ” Stimati tovarasi si pretini, asezati-va linistiti la locurile voastre”. Se zice ca fiecare sluga isi merita stapanul pe care-l are. Noi il meritam pe acest Dogaru, nefiind capabili sa avem un conducator demn si vertical. Iar daca duminica atat la Iasi cat si la Bucuresti nu vom abtine, chiar cu forta, rezolvarea revendicarilor noastre, trebuie sa ne lasam de meserie si sa ne crestem in liniste nepotii, asteptand sa vina cineva ca sa ne fu…gareasca. A, nu uitati de lozinca asta : CAPUL LUI MOTOC VREM!

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu e nevoie de anularea art 40 din OUG. In fond, majoritatea modificarilor aduse la lege prin OUG sunt binevenite si clarifica modul de aplicare a legii pentru toti rezervistii nu numai pentru cei alesi de marii conducatori de osti. Cu sanse de reusita ar fi obtinerea plecarii de la 80%-85% si introducerea in baza de calcul a unor venituri/sporuri rezonabile si credibile( nu compensarea de hrana, indemnizatia de mutare, sporul de zambet, sporul de ajungere la timp la serviciu , sporul pentru intoarcerea la timp din co si alte asemenea).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand au intrat norma de hrana, indemn. mutare...etc in calculul pensiei?
      De ce dai crezare unor manipulari?
      Dar faptul ca le va scadea pensia de urmas copiilor urmasi a acelor decedati in TOpEx stii?
      Sau luatul in brate si un sarut pe frunte, fie si guvernamental, le va baga bani mai multi pe card?
      Eventual de la biris/ss ministerul de finante!

      Ștergere
  34. nicu
    22 ianuarie 2016 - 14:05
    Vezi varule de ce noi nu venim la Bucuresti? Tocmai ca nu-l mai putem suporta pe acest pletos care in fiecare zi zice ca vorbeste in numele nostru , BAGALA_AS in p….. Cu noi cei de la Cluj s-a ars si de aceea nu vrea sa mai auda de noi. Stie el bine cu ce s-a confruntat pe aici. O sa fie un CA….AT Mare cat UNIREA CEA MICA. Sa auzim numai de bine . Al tau var… cu drag de pe campia cu trupul olteanului MIHAI.

    RăspundețiȘtergere
  35. Marin Neacsu
    22 ianuarie 2016 - 12:10
    „Tavi,
    Ai vayut pe altcineva invitat la tv sa vorbeasca in numele militarilor in afara de Dogaru si Pricina ? EL ESTE ACCPTAT SI INVITAT PENTRU CA FACE CE FAC SI TELEVIYIUNILE, JOCURI POLITICE. Cat timp militarii se vor intreba cine il baga in seama pe Dogaru si vor crede ca nu ii reprezinta, in loc sa il dea jos de unde s+a suit, vom vorbi discutii.

    RăspundețiȘtergere
  36. ion popescu
    22 ianuarie 2016 - 11:06
    Pai pe cine reprezinta acest Dogaru?

    RăspundețiȘtergere
  37. Robinson Crusoe
    22 ianuarie 2016 - 14:23
    De peste sase ani SCMD-ul a luptat impotriva lui Boc, Ungureanu, Ponta, Basescu cu vuvuzeaua si cu justitia! A angrenat in aceasta lupta mii de rezervisti care au platit cotizatii babane pentru conducere si onorarii mari (500-600 lei) pentru avocati agreati.Rezultatul „luptei” cu procedeele amintite este nul.Unele probleme s-au rezolvat de la sine cu ajutorul timpului si a altor procedee mai „pasnice” si nu neaparat la vederea populimii!Singurul cistig a fost permanentizarea iesirilor la televiziuni a narcisistilor Dogaru si Pricina!Pierderi?! Ne-am despuiat in public si n-am avut ce arata pe placul celor multi! Cei multi credeau c-o aveam „mai mare”! Culmea e ca perseveram! Acum si cu ONG-urile lui Soros si cu „revolutionarii” profitori! ‘Om rezolva ceva din cele dorite?! Daca nu se reuseste, nu vom „mai trage odata”!

    RăspundețiȘtergere
  38. Buey, asta care se vrea stapanul inelelor la arogantza de maine, nu cumva e cracanatul ala basinoso-latos care, acu vreo luna, urla ca un scapete pe sticla, de i-a umplut de saliva cu spume microfonul aleia de la A3, ca el insusi o sa le cumpere bilete de avion, numai dus, astora de se fac ca guverneaza p-aci ? Ori, ma insel eu ?
    Acum vad ca ne vorbeste de nush ce unire, de Bratianu, de Cuza si nush mai care revolutionari !
    Buey acestia, vedeti voi, omul nu-i vinovat. Idioti is aia de se lasa prostiti, de ani intregi, printr-o manipulare ordinara !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene,
      el vorbeste despre istorie, acuma, ca nu stii/si/sau accepti, asta este o alta problema!
      Problema este ca el vorbeste si are o identitate, tu?....nimic, te ascunzi si blamezi!
      Nici eu nu mor de dragul lui, dar altii, poate mai indreptatiti ca el, au stat...si nu s-au afisat!
      Cineva tot trebuie sa fie leader!
      Sa reusim noi si este timp si pentru alegeri si fitzuri!

      Ștergere
    2. Poti sa-ti bagi identitatea-n cur, ca oricum nu-i buna la nica !

      Ștergere
    3. Asa Iulica Putza Mare(s), da-i limbi, da-i limbi !

      Ștergere
    4. Ce_zār urat mirositor!
      Daca erai atent retineai ca nu imi este drag, dar va veni si timpul lamuririlor interne!
      Am certa impresie ca esti un retard!
      Sup acoperirea anonimatului orice handicapat, general sau cel mai prost caporal este curajos!
      Posibil, sa nu treci nici cls. aIIa la un test cu dictare, dar asta e, cand prostul nu are nume si ....sa stii ca mama prostilor este mereu gravida!
      Iar tu, pe langa faptul ca esti prost si nu constientizezi, esti si harnic!

      Ștergere
  39. Cine???
    PMT sa nu stie?
    Ma faci sa rad Mares:Cu hohote!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  40. Iulian Mares23 ianuarie 2016, 15:42

    Buei, da tu chiar ca esti un cretin penibil ! Labajiul asta mai are nitel si, de oftica, e-n stare sa ne posteze chiarsi notarile lui de serviciu, ca sa ne convingem dreaq odata, ca omul nu glumeste cu onoarea lui de tilicar !
    Buey puleasca, de aia s-a dus dreaq ostirea, pen ca s-a umplut de filfizoni alde tine, care de cat tot militeaza pentru principii, ne-au bagat in cacat de tot !
    Bai putzulica, daca ma "devoalez" nitel si-mi cuplez fortonasele la plosca, in cateva zile te fac de ZOO + 9 !
    Auzi la el, mucea, ierarhii, structuri, importanta sociala...pfoai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, a avut castig de cauza cu betivani, violatori, hoti, prosti, putori, blogeri copy/paste, ingamfati...in fapt niste retardati!
      Tu sa ceri carnati....eu refuz bacsisul!
      Fii om botezat si comenaza cu nume si prenume...poti?
      +9....> acelasi jeg devoalat deja!
      Te-a scuipat si HUHUREZ de prost si barfitor ce esti!

      Ștergere
  41. Bre "meletarilor",mai ajutaţi-vă şi de minte în "duelurile"prestate! Şi nu doar de umerii cei înstelaţi.Că aţi făcut din forumul ăsta un fel de groapă a lui Ouatu.Părerea mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-o dreaq de minte ! S-au folosit altii, chiar cu prisos, si uite in ce hal am ajuns ! Apoi, crezi cumva ca tagma asta a tilicarilor e mai zpeciala, din alte lumi venita, la care ar trebui sa se-nchine pana si tapul al batran din fruntea BOR ? Nu bre, meletarii e si ei cetateni ca toti cetatenii: injura, si-o trag, si-o fura, se-mbata, triseaza, fenteaza si se distreaza !
      Hai, ciocul mic ! Pana nu vine Mitica Harcioaga administratorele din Piata Victoriei, de la lopatat zapada din zona mitingului de maine, si ne pune lantul la poarta !

      Ștergere
  42. Murphy
    23 ianuarie 2016 - 13:15
    Vericule(Marine), ma poti lamuri si pe mine cati fraieri are rahatul asta de Dogaru in sindicatul lui de kkt? Din cate am auzit toti sefii din sindicatul asta sunt fosti muncitori cu gura sau fosti cantareti(turnatori) la Dinamo (D4-CI).Imi pare rau ca nu pot participa maine la marea adunatura din Bucale- distanta prea mare, apx.550km, insa va rog pe cei care veti fi acolo sa-i transmiteti lui Dogaru si Pricina un calduros PZM din partea unui membru al promotiei 1967-Sibiu!

    RăspundețiȘtergere
  43. Baaaa ce rai sunteti......si mares cica pierdu' trenu' la propriu.....daaa s-a teleportat....eingheigi!engheigi!! de la huhu preluare

    https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5214615981587619332&postID=8507206445418307058&page=1&token=1453571098051

    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce.ZĀR, Gloabo!
    Eu nu am pierdut niciun tren, spre deosebire de tine!
    Tu, sa mergi doar cu bou/vagon!
    Dar tu l-ai pierdut la propriu...un geambas de oi, capre, vaci, porci si baza furajera!
    Ti-e rusine si cu tine insuti! 2 cursuri si pretentii!....cum sa ai?
    Netotule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulica Maries ..parerea mea este ca facusi buba la capulete !
      Cum te in jura unul,cum ii dai ..cu Ce Zar ....hi..hi..hi...
      Bai sef de birou ..afla co noua denumire a identitatii tale ilustre ..este doar Maries ..pensionarul !! Ai inteles ????....

      Ștergere
    2. Superbe comentarii ...!!!!
      Mai putin ale lu Iulica Maries (desigur)..urticatul ..saf de birou..peste 10 colinei ...HI..hi..hi...

      Ștergere
    3. sâmbătă, 23 ianuarie 2016, 20:50:00 EET
      calin spunea...

      Dupa cum ne-am afisat la Romania TV, incidentul ar fi cu consecinte instantanee. Suntem pe nicaerea ! Asa ceva !!! Auziti: "guvernare militara"!!! Ne-am compromis cu totul. Cine dracu a pus treaba asta la cale??? Cand am afirmat ca nu suntem la varful opincilor oierilor care au venit in Bucuresti la proteste .... Pai asa punem problema? Am cazut intr-un ridicol care ne va lua ani de zile sa-l stergem ...
      =======================
      Iulica Maries ..daca tot te visezi la Bucale ..in Piata ..vezi sa nu ajungi din greseala ..Prim ministru ...macar pana iti tragi pensia pe sufletul tau ...!! Baaa si sa nu uiti si de Motanelul Kakacios ..cu care te potrivisi in idei si actiune...hi..hi..hi/..
      PS.. mai cunosti prov . ala Spune cu cine te aduni ca sa-ti spun cine ..esti !!! Ai nimerit bine Iulica ..taica ..la experienta ta de ..saf de birau n....!!

      Ștergere
  45. imi cer scuze
    ce ti-o luasi Cezare de la mincinosul Mares!!!
    tot pe tine trage prostul desi e scris clar
    Don Corleone
    PS vorba unui bun prieten "cand esti prost si viata-i grea"
    PS 2 ai grija mariesule cu ap din bucale sa nu fie luat dupa "reteta" dobritoiu....dupa cate functii te lauzi ca/ si pe unde ai avut nu m-as mira!
    Parca te vad peste cateva luni mare scriitor de rahova.Ptiu drace!!
    Don Corleone
    Ap. din bucale l-ai primit "de serviciu" de la M.Ap.N si acum e proprietate??.....Naspaaaaa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, bou cu tate!
      Astept devoalarea si DNA!
      Te bagi, limbri......
      K?
      Ce legatura ai cu Don Corleone?.....doar a prostului cu cartea!

      Ștergere
  46. Ce.ZĀR,
    Oaie!
    Fii atent, nu ai ai scoala cati ani de vacanta am eu!
    Nu am fost sef birou, ....
    Am fost direct sef sectie, ulterior..tu ...nici nu stii ce msi urmeaza!
    Ce drak sa-ti fac eu daca tu ai ramas un gainar/truptz de GAZ? Sa te scosc eu?
    Nici nu am chef si nici nu vreau!
    Tu ai boala pe toti care au fost pste tine, dar le puneai sticla cu lap la usa, milogule, ce esti!
    Daca vrei sa tii un blog, scrie, retardule, propriile idei, nu copy/paste din alte site-uri!
    Eu afirm drepturile mele legale, nu primesc baksis, cum erai tu obisnuit, un neica nimeni, in ploaie!
    Te miri ca prostul si necititul!
    Turcia a murit ca a avut perioade militare, kiar uite, unde a ajuns!
    Si Franta era pe aproape, cand o divizie aeropurtata a venit in Corsica, sa-i ceara socoteala lui de Gaulle!.....dar tu nu stii decat dexpre balega vacilor si nu inmagazinezi decat biogaz!
    Un curs la fagaras si minte....nema!
    Tu, de prost ce esti nu stii sa mergi singur pe drum, ce sa mai vorbim sa ajungi langa Antipa...poate in borcan!
    Ai imbatrinit urat!
    Ce, nu ai fost sef birou la balegarul vacilor!
    Macar, te intreb, dar, nu poti fi sincer, ai citi macar odata regulamentul de organizare si functionare al GAZ?
    Ca, de acolo ai mancat o paine, calda!
    ...sunt unii, care sustin ca, zilnic, mancai rombentazol! ...de ce?
    Tu stii?!

    RăspundețiȘtergere
  47. Iulica Maries (saf de birau peste 10 colinei )
    Zise un coleg ..D.C...adica Doru , rachetist din Brasov (apropo ai auzit de rachete -??)ca-ti bate tare ..lantul
    Nene eu nu ma prea pricep la ..diagnostice medicale , dar cred totusi ca ai face bine sa treci pe la nea Gogu feraru ..sa-t FUTA UN CIOCAN IN TAMPLA ..poate iti revi ..omule ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  48. Mister,
    Ce drak sa ma fak eu ku tine?
    Te-a borat de e blog Huhurez?
    De ce, jigidie puturoasa?
    Iti spun eu...de pervers ce esti!.....
    Tu ai semnat cu ce grad?...sergent de serviciu pe grajd...lumea spune ca ai fost un betiv notoriu, tipic nu, care ai pierdut si TAB-ul propriu!
    Eu nu cred asta, nu are cum...e prea de tot!
    Eu cred ca doar ca ai avut un moment de ratacire!
    Intrebarea este...e repetitiv? Cat de des?
    Sa nu te mai kinui sa scrii versuri, ca esti banal
    Nu este vorba ca nu ai talent, dar nici nu stii, esti habarnist!
    Versurile se scriu si ele conform unui model matematic si nu ciobanesc!
    Mai e cineva de care sa nu te legi, frustratu-le?
    Ai iesit la pensie capitan...de cursa lunga, sau cum se spunea odata...bun in grad!
    Tu, mi, necitutule, ma intrebi de AA?
    Nu sunt specialist, dar principalele probleme le cunosc inca!...tu nici nu ai auzit macar ce si cum se joaca!
    Faceai bisnita cu Multifilter si acum ai pretentii?
    La ce?
    Acum, ca ma enervezi...netotule..., pai tu vrei sa fii egal cu mine?
    Sa irti fie rusine...eu lupt pt o ideie!
    Nu accept bacsis de la guvern...intelegi ce vreau sa zic?
    Eu vreau drepturi nealterate!
    Tu..fa in nume propriu orice compromis vrei!
    Eu nu am fost in GAZ decat de 2 X. Sa fac o cercetare administrativa unuia ca tine!
    Dispari loaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, ce limbaj infect ai. Nici nu ma mai obosesc sa-ti citesc comentariile, intrucat m-ai dezamagit definitiv. Sa-ti fie rusine.

      Ștergere
    2. Ei pe drek ..te-a dezamagit ..!! Si tu ca si mine l-ai ginit din prima pe nahalitul asta ..care ..numara gogonelele prin GAZ..sa vada daca nu-i vreun ..porc ..bun de taiat si ambalat frumos ...!!
      Ba Tilicare ..daca tu ai fost doar de 2x la Gaz ..afla limba lata ca eu nu AM FOST NICIODAT SI NICI NU AM PIERDUT VREUN TAB...boule !! Asta-i o gluma a colegilor cu umor cu care ma razboiesc ...HHi..hi..hi...

      Ștergere
  49. IULICA PUTZA MARE(S)24 ianuarie 2016 la 08:06

    INTREBARE:

    Iulian Mares23 ianuarie 2016, 20:22
    Ce inseamna tilicar?

    RASPUNS:

    Tilicaru e ala de i-a tras-o lu'ma-ta, intr-o invoire de 24, de te-a avortat apoi pe tine, ca s-o freci toata viata prin biroaie, iar acusica-sea sa ne dai lectii de IPI BOB despre onoarea si demnitatea militara !
    In rest, e un homo erectus destul de normal, insa sigur nu un fatalau ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  50. Sincer?
    Nici nu ma asteptam la altceva!
    Esti identic cu ala care scrie prin WC publice!
    Nu am ce sa-ti fac si nici nu pot cobora nivelul discutiei.....aveam impresia ca sunt oameni normali aici, dar poate m-am inselat!
    Onoare inseamna ceea ce tie iti lipseste pt ca in afara limbajului suburban ce mai ramane?
    Repet, nu este vina mea ca nu putem dialoga si nu avem puncte comune!
    Sa fii sanatos, caci in rest.....eu nu pot fi decat trist ca ai ales calea asta!
    Daca scrii infectii, se cheama ca ai personalitate, onoare, IQ?
    Se pare ca da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ba, Iuli, acu de ce te superi ?
      Si, apropo, nu trebuia sa fii la razmerita, in Piata ? Ori, daca nu ma insel, numai clantzaul e de tine !

      Ștergere
    2. Voi fi.....mie imi 30 min ...cu metroul!
      Tu? ....nu stiu, caci nu ai afirmat nimic!

      Ștergere
  51. Buey, lasati-l dreaq pe Iulica Putza Mare(s) in pace, ca idiotul nu-i obisnuit ca tavaleala de asta gen ZOO+9 si face frun blocaj emotional ! Nu vedeti ca putoiul o tot tine langa cu onoarea, cu demnitatea, cu cat de destept a fost el si ce ravagii facea cand mergea sa faca cercetari administrative, in teritoriu ?
    De unde dreaq sa stie cretinul ca, pe vremea cand colonia asta avea armata, structurile astea de controlori hartogari, cu care se tot lauda, erau inexistente, pentru ca de achizitiile din rejiment se ocupau cativa tau majuri experimentati, cu 10 clase, si nu cohorte intregi de frecangii, grupati in fel de fel de structuri de marketing, de achizitii si alte biroaie pline cu pseudo-juristi, formatati ca micii de casoleta pe la Spritzu Haret, intr-o joi.
    Astea sunt marile realizari ale putzoiului Iulica Putza Mare(s), cu care se tot lauda: controalele lui nimicitoare pe linie de gestiune, la prostiile si idioteniile pe care le-au facut alti confrati de-ai lui, mai cretini decat el, care in loc sa citeasca legile, au folfait-o la cafele prin comandamentele unitatilor !
    Buey Iuli, ma lasi ? Fii baeat giugiuc, ca mintenas o iei la mushtiuc ! Nu ne mai explica tu 9 cum ii numarai gogonelele lipsa si-i faceai proces verbal de imputare lu Cezarica Muci pe Fata cel Fara de Tab, ca asta nu-ti creste cotele. Tu povesteste-ne cum te dadeai cu tancul, ori cu avionul, ori alte shpekerii de astea ostasesti, si nu rahaturi de genul celor de cercetari, controale si alte verificari, specifice multistructurilor de consiliere juridica, de achizitii si marketing, de pochi si alti bagatori de seama, care au capusat armata !
    Mai era unul p-aciulea, p-aproape, marele Olescu dela Arges, care, dupa ce statul a cheltuit bani cu el, ca sa-l instruiasca prin Jermania (canci), el se lauda ce ravagii facea el, ca mare politist tecsan, cand mergea sa controleze, in teritoriu, daca prizele si intrerupatoarele sunt etichetate corect, iar condica pececeilor este semnata, cu data si ora de intrare si iesire !
    Strasnic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul pe care-l aperi in final, nici nu a citit regulamentul de organizare si functionare a ceea ce conducea!....de ce? De ignorant!
      Lasa-l in pace, ca si eu m-am convins si nu ma mai obosesc in van!
      El are ceva cu av, pst...

      Ștergere
    2. Superb Anonimule ..pacat ca nu te-a botezat si pe tine cineva ?????!!!!
      Daca eu iti zic PMT...te superi cumva ....??? Hai ba zii cu gura mare ....hi..hi..hi ...

      Ștergere
    3. PS ...si apoi lasa-l bai PMT..ca-l facem noi ,,militar"..bun de Zoo+9...ca promite prostovanul ...!!!

      Ștergere
  52. Am inteles ca nu ai inteles nimic!
    Cc administrativa se executa ierarhic, de oameni din unitate, dar se poate si contesta!
    Dar nu asta e tema....ramai sa scrii, sau participi?
    Cu tancul nu se da nimeni! :-)
    Majurii transportau si faceau achizitii......da, in cardasie cu cei din varf!
    Asa era atunci...in anii 80!....si era de bine?
    Si tie, numai sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai vericule, fugi in piata, ca te asteapta tac-tu Dogaru, ca sa ti-o mareasca ! Nu mai sta pe dupa perdele, cu telecomanda in mana !

      Ștergere
    2. Ramanand acasa te vei trezi si cu o OUG prin care ti se va anula si dreptul cel mai avantajos!
      Stii la ce ma refer?..... e posibil? Ce zici?

      Ștergere
  53. Domnul Ranciog, dati drumul la o linie speciala de comunicare, pentru baetii astia exaltati ! Ne mai distram si noi, ca de gargara si minciuni suntem satui ! Practic, nici nu trebuie vreo tema, ori vreun subiect de dezbatere, pentru ca, dupa cum se vede, ele vin de la sine !

    RăspundețiȘtergere
  54. Corect ar fi ca dl. Ranciog sa nu permita postarea mai multora cu acelasi nume!.....aici toti sunt Anonim?
    Cred ca da, pt ca asa au fost mereu si sunt obisnuiti sa se ascunda.....gen reclamatii anonime!

    RăspundețiȘtergere
  55. Dogaru pe RoTV, inghetat bocna, insa nu se preda ! Bravo ! Chiar daca l-am injurat si spurcat ca la o use di cort, tre sa recunosc ca-i barbat de barbat, nu un cacacios ca Cezar Gogonarul, care-o freaca la caldurica, cu cafeaua-n brate !
    Respect Don Dogarione, promit ca maine dimineata, la prima ora, am si fujit la Petetere, ca sa-mi platesc cotezatia la sindicat, pe urmatorii 5 ani, plus restantele !
    Pe ei ! Hai Iulica Putza Mare(s), pe mama lor !

    RăspundețiȘtergere
  56. Iulicaaaa!!!
    Las-o dreak de clampaneala
    Fugi ca pierzi "metroaia" din dolhasca
    DC
    PS esti tu acum la bucale cum sunt eu la Paris...mincinosule!

    RăspundețiȘtergere
  57. Cine stie daca la discutiile cu Ciolannis si "guvernul meu" s-a rezolvat ceva din revendicarile noastre, sau nuamai promisiuni si minciuni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gargara ieftina, abureli, desertaciuni si minciuni fara de sfarsit ! Astia stiu numai de frica ghioagei pe schinare !
      Mai pe direct, ii doare la basketi de revendicarile militarilor. La Guvern nu-i nimenea, decat numa fro 3 paznici de noapte de la firma Taigăr Fors Uan si femeia de serviciu care face curatenie in biroaia domnulu premier boc.

      Ștergere
  58. Uraaaa ! Am infrant ! Douăjdămiicincisute dă rezerve resapate or facut praf si pulbere rahatul, in Victoriei!
    Cel mai penibil miting de fatalai ! Pe scurt: MUIE.
    Zdrongarul ar trebui, acum, sa plateasca daune, pentru ca a pus in miscare forte si mijloace pentru 30000 de manifestanti, iar in realitate n-au fost mai mult de fro 600 de basinosi cracanati din sistem, plus ceva gura casca, securisti, sereisti si alti muisti ai societatii civile Sfortza Trei (!!!) !
    Moment ales de-a'mpulea: ger naprasnic, guvernul plecat la Easi, la hore, televiziunile or dat doar cateva franturi din miting, de la nivelul trotuarului, iar fiecare cu zda ma-sii, ba cu drepturi de rivulutionar, ba cu nush ce 45% la penzii, ba cu a 13a, ba cu drepturile sugacilor, bla-bla !
    O cacialma marca Zdrongaru, astfel incat, la un moment dat, iti venea sa te intrebi: si, totusi, ce pula mea cauta tilicarii acolo ? Ce vrea ei, de fapt ?
    Bineinteles, acum or sa dea vina pe postacii de serviciu, care i-au diminuat covarsitor cuantumul de 3jdă mii dă luptatori cu spada !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of bai PMT ..pune drakului sigla ta inconfundabila ..ca iarasi zice tilicarul ala (saf peste biroie )
      Ca...Ce..zar ...Ce..zar ..ori Bat..Man Bat ..Man ..!!!

      Ștergere
  59. Strigatul lui Dogaru ..catre Pricina (sic)
    La megafon striga Dogaru ,
    Sa se auda cat mai tare !
    Nuuu.. vrem bani !!!
    Noi vrem dreptate si ..onoare (SIC)
    Iarasi Ciolos..din ..departare :
    Va dam ..va dam , sigur va dam
    Si dreptate si ...onoare !!
    Si de-o fi si ceva banuti
    Poate la anul..sau la .ani multi..!!

    RăspundețiȘtergere
  60. duminică, 24 ianuarie 2016, 13:55:00 EET
    tigri2 spunea...

    Cred ca am sa parasesc tara,nu mai am vreo speranta de dreptate.Cezar muci,poti sa-ti f.. linistit caprele si conducatorii,te las sa aperi ce-a mai ramas.
    ===============================
    saracul ...2 cu un -oi /Macar Cicalata daca reusea s-o bage in solda bruta si tot era o jmecherie ....!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Esec total ! Dezastru !
    Auzi, cica, intalnirea promotiilor, gruparea pe arme, specialitati si apucaturi ! Ce promotii buey, ca abia daca puteai s-o pui d-o companie, fara Seseceu, plantoate si plotonerul de conpane ! Si asta, cu tot cu cei de la Federatie, de la ROMIL, de la niste Anecemerereie de astea semirebele !
    S-au dus dreaq drims-urile unor agitati !
    Stai sa vezi nineaca, ca tre s-apara Iulica Putza Mare(s) si sa ne reia temele de IPI UTC cu onoarea, coloana, demnitatea...ca ce barbat a fost el in strada, bla-bla...

    RăspundețiȘtergere
  62. Imi fac blog!
    Copy/paste de pe un alt blog, care si el copy/paste cu articole de pe altele sau de pe site-uri obscure si imi iau si oaie!
    Cel mai usor este sa critici ceea ce ai vazut la Tv!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey Iulica Putza Mare(s), pai ce am vazut pe sticla, a fost o bascalie ! Adica un disperat care incerca sa-si desclesteze muianul la microfoana si sa ne explice care-i shpilul cu Socetatea Civila, adica pilonul al 3lea, falanga a 5cea !
      Ia fa-ti si tu blog, sa vezi ce fain e .

      Pese: pai, cu fatalai din astia, alde Zdrongaru si pricina, vreti voi sa faceti rivulutie, la minus 15 grade ? Cu hartogari de astia de birou, care au zmangalit toata viata la gazete, ori au scris note informative, la caldurica, in aburi de cafele si sprituri lungi de vara ?
      Hai buey Iuli, ce dreaq, te credeam om erudit, cu onoare, vertical, demn...

      Ștergere
    2. Be draku ..tot un ..hartogar de frunte ...hi..hi..!!

      Ștergere
  63. Iulica ..asteptam cu interes si sa ne anunti cand ai si tu vre 250.000 deschideri de pagina ca pe Armya ..by Cezar ...!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Alerta de secu ....
    Cand fu cu 164..ne manipula ani buni ..un securan batran de pe Mh..Acum manipuleaza unul si mai si ..Bufnita -de Huhu...(mare mirare sa nu fie acelasi ca prea se aseamana stilurile ).....

    RăspundețiȘtergere
  65. Dar ce ti-am spus eu ceva? .......inchizi/deschizi pagina toata ziua!
    Cati bani ai castigat?.....categoric, nu prin metodele mai sus descrise, pt ca cei de fata se exclud! Nu?
    Eu am fost si nu cred ca am inghetat degeaba!
    Cert ca nu avem experienta sindicala in manifestari de acest gen.
    Dar, daca cei care au privit la Tv si/sau acum critica ar fi venit si ei, macar25% ....sunt sigur ca era mult mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, mult mai bine. Eo creca CSP de jea emitea noile decizii, pe 223 curata !

      Ștergere
    2. Iulica ..un pont asa ca intre camarazi (ptiu)..sa nu deschizi ca retardatul la pagini toata ziulica ..!!
      Deschiderile facute de PROPRIETAR ..NU SE PUNT ..Iulicaaaaaa...
      Este ca nu cunosteai ..???

      Ștergere
    3. Nu stiam mai zootehnistule!
      Dar a um e altceva!
      Baga copy/paste continuu!
      Te asteapta si HUHUREZ! ....vai tie cu cine te pupi!

      Ștergere
  66. Maxim One spunea...
    Dogaru manca kk sa venim pe 1 Martie Mai vine dracul.Daca Dogaru lasa sa fie proteste si la Iasi nu ne trata guvernul lui Soros ca pe niste carpe.Acum vrea alta manifestatie pe care sa o manipuleze ca si pe asta.Mare ticalos.
    duminică, 24 ianuarie 2016, 14:10:00 EET

    RăspundețiȘtergere
  67. Ecouri, couri, ouri...prin presa Socetatii Civile:

    Parere

    Dogare RUSINE BA MAGARRULE.
    Publicat acum 56 minute

    B

    au fost numai alde mos Teaca si vreo 10 betivi manga !Tremurau de frig si cantau Hai sa dam mana cu mana ....Emotionant!
    Publicat acum o oră şi 52 minute


    Postolachi Neculai ·
    Bârlad
    10.000, cata ticalosie, cata diversiune, jegurile bolsevice din minciuna, diversiune si manipulare au trait toata viata, daca sunt 1000 de rataciti sunt multi, 1000,ati auzit , urmasi demne de mila,urmasi ai secaturilor comuniste !
    Like · Reply · 3 hrs

    Postolachi Neculai ·
    Bârlad
    si de ce protesteaza, nu cumva pentru a le da bani mai multi, si de unde bani, de la prosti, de la prostii natiei care il mai pupa.n cur si acum pe idiotul,sau idiotii care le,au marit pensiile, si cu toate ca sunt mari,le vor si mai mari, tara plina de ticalosi si de prosti, mai ales prosti, prosti care stau cu mainile in san uitandu.se cum penalii de la PSD voteaza pe banda rulanta pensii speciale, Doamne ce mie greata, Doamne cine o sa faca oare vreodata ordine in tara asta blestemata ??
    Like · Reply · 9 · 7 hrs · Edited


    Cristi Nel Paraschivei ·
    Universitatea ''Europeana''Dragan Lugoj
    "Lasi si scarbe" sunt aceia dintre voi care stiau de ani de zile ca deplasarea oficialilor de la Bucuresti la Iasi in data de 24 ianuarie este o cutuma si profita de moment sa iasa in strada pentru a "manifesta". Si cine s-a gasit sa iasa in stada ... aceiasi nemultumiti de seviciu , foste cadre militare. Voi stiti ce pensii au aceste persoane dar mai ales stiti ce au facut pentru acesti bani ??? Eu stiu cu siguranta ca nu au fost pe front precum actualii militari care .... culmea nu sunt alaturi de ei.
    Like · Reply · 2 · 5 hrs


    Andrei Alexandru ·
    Scoala Postliceala Sanitara de Stat Buzau
    Acesti indivizi sunt niste activisti de partid,asa cum au fost si pe vremea comunista.Nu vreau sa reproduc ce spune tatal meu cadru militar cand vede aceste personaje obscure pe la unele televiziuni.Respect ofiterilor armatei romane in rezerva,acei ofiteri onesti si demni...sila pentru fosilele comuniste si activisti de partid!
    Like · Reply · 6 · 6 hrs

    Marinescu Cristian ·
    Works at Editura Best Publishing
    PENSTRU CE IES IN STRADA ?!?! vor pensii speciale si ei ca si parlamentarii !!! SA NU
    UITAM CINE A TRAS IN OAMENI IN DECEMBRIE 1989. CRIMINALII SI HOTII CARE AU DISTRUS SI FURAT ECONOMIA ROMANIEI AU AJUNS SA PRIMEASCA SI PENSII SPECIALE.
    Like · Reply · 4 · 5 hrs · Edited

    Postolachi Neculai ·
    Bârlad
    nu numai ca au tras in oameni,dar sunt plin de corupti, de corupti si parveniti !
    Like · Reply · 3 · 4 hrs

    RăspundețiȘtergere
  68. Cine dracu mai crede in sindicatul asta, in forma in care se afla la ora actuala ?
    Gata, asta a fost cantecul de lebada al sindicatului, si asa destructurat aproape in totalitate ! Zdrongaru se poate muta, linistit, la Forta a Treia !
    Sa-i vezi pe astia de la ANCMRR cum vor face de maine coada la Guvern si M100, pentru a da asigurari si a ventuza gaoazele politrucilor, care le asigura inaltul patronaj !

    RăspundețiȘtergere
  69. Dan Aldea
    24 ianuarie 2016 - 14:14
    Am fost in piata si am inghetat ca un bou.Un esec total marca Dogaru .Daca se protesta si la Iasi era altceva .Asa fiasco si esec total.Suntem sclavi si lasi e clar acum.

    cpt. Ignat
    24 ianuarie 2016 - 17:23
    Dogaru manca kk sa venim pe 1 martie. Mai vine dracu. Daca Dogaru lasa sa fie proteste si la Iasi nu ne trata guvernul lui Soros ca pe niste carpe. Acum vrea alta manifestatie pe care sa o manipuleze ca si pe asta. S-a dus baba cu colacii. Trebuie sa ne resemnam si sa inghitim in sec. Mai bine ma inscriu in sindicatul ciobanilor, sunt mai corecti si mai cinstiti.

    RăspundețiȘtergere
  70. Iulicaaaaa, bai vericule, n-ai vazut cumva promotia 72, ca eu o tot caut de azi dimineata, prin piata, si n-o mai dibuiesc !
    Mi-as picerele, plec acasa, ca mi s-au turturit mucii la nas ! Da', numa'sa-mi dau jos panoul de la grumaz...

    RăspundețiȘtergere
  71. Nu m-am uitat decat dupa promotia mea, dar nu erau asezati!
    Mi-au placut de pol frontiera si penitenciare, tata!
    Parolisti!
    Cel mai tare a fost Naum de la Craiova!
    Am mai zis ca nu avem experienta? Cred ca da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, da pe Nea Merin Cashcavete, l-ai reperat ?
      Cum care Cashcavete ! Ala de la "In cuiul cacarii", de a pus-o de-o minirevolutie in Cismigiu, cu 13 basinosi voinici !

      Ștergere
    2. Sincer nu l-am vazut, dar asta nu inseamna ca nu a fost! Poate a fost!
      Ce inseamna "Buey"?
      Sincer nu stiu!
      Dar tu ai fost in P. Victoriei?

      Ștergere
    3. Ai di capu'nost, buey Iulica ! Musai trebo sa faci un curs intensiv, la clasa prifesorului Domnu Don Curdeleu Muci Mereu in Gara Birtolomeu, ca sa-ti iei titlul de specialist de clasa in ale blogarelii, ca prea nu stii nica !
      Buey, da unde coiul lu tigri2 ai studiat despre armata ?

      Pese: nu buey, n-am fo, ca n-am avut antigel suficient in pleosca si mi se gripau fortonasile ! Ce, esti nebun ?

      Ștergere
    4. Buey = bou (< limba spaniola)- Iute

      Ștergere
  72. Bogdan
    24 ianuarie 2016 - 11:53
    Pentru domnul Moraru: Daca si de aceasta data ne-ati pacalit, sa nu mai indrazniti sa cereti bani de la sindicalisti. De ani de zile va prefaceti ca va luptati pentru ei. Asa cum in acest moment sunt nepasatori cei din conducerea M.Ap.N. pentru toti militarii activi, nu vrem sa credem ca noi, cei in rezerva, am mai fost aburiti inca o data de cei in care mai aveam sperante.
    Ce au de spus cadrele active? Ele cred ca nu vor ajunge pensionari? Domnii generali care au ajuns „veterani” si sunt scutiti de taxe si impozite ce spun? Cred ca mai au si indemnizatie de „veteran” si vor avea beneficii uriase la iesirea la pensie si probabi de aceea nu le pasa ce se intampla cu rezervistii. Sa nu uitati domnilor generali ca sunteti „veterani” datorita celor care au fost scosi din sistem la intrarea in NATO impotriva vointei lor. Cum pot fi veterani cei care „au plecat sa lupte”, fiind platiti pentru aceasta cu sume destul de consistente? Pentru acei cativa veterani adevarati care mai traiesc ar trebui sa va fie rusine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au ce sa faca activii MApN!
      Ai fost si o stii foarte bine!....vor fi pensionari si se vor lovi de aceleasi probleme, dar acum tac si inghit!
      Probabil de referi la cei cu statut de veteran pt participarea in TOpEx!...au mers pt bani si...unii pt CV si/sau experienta!
      Banii sunt legali si i-au meritat din plin!
      Si inainte de 89 era prevedere legala pentru solda de campanie!
      Si asa militarii romani erau dintre cei mai prosti platiti din teatre!

      Ștergere
  73. Cuza spunea...
    Acum citeva zile am spus ca scmd iasi, in frunte cu col. moraru dan, sunt niste"curve". Am avut dreptate, au spart miscarea sindicala planificata pentru 24 Ianuarie, in cirdasie cu "alcolistul de la centru". Intilnirea de la Iasi a fost intre jigodia si tradatorul Moraru si cei care l-au cumparat, fara participarea altor membri din conducerea filialei. Nu mai acuzati M.I., tradatorii sint la M.Ap.N. Ei au emis ordonanta rusinii! "Multumiti-i" lui moraru la tel. 0742 627 259.

    duminică, 24 ianuarie 2016, 18:10:00 EET

    RăspundețiȘtergere
  74. NB la ZOO+9 ! Gata, ajunge, ca tre sa vina Mitica Harcioaga, administratorele, ca sa dea cu clor p-aciulea si sa puna lanturile la poarta ! Ca, daca-l gabuieste al batran si cret, c-a dat drumul la nebuni, jar inghite.
    Iulica, ai grija sa nu ramai captiv, p-aciulea, de sa-ti plateasca tac-tu Cufurez cine stie ce cautiune, ca sa te recupereze !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fii tu sanatos!
      Mai este un pas si o noua OUG va anula dreptul cel mai avantajos!
      Atunci vor dori sa iasa multi, dar nu va mai fi unde!

      Ștergere
  75. Ba nea iulica ba tov BOB (nu de ala de zapada) ca oricum nu ai habar.
    Io acu' te-am urmarit cu max atentie de cand ai mintit ca ai luat belete de tren pt sambata ca sa fi hodinit duminica la rivulutie.ca de asa se pleaca la rivulutie ....hodinit si matu' gros .
    lasand de o parte faptul ca ai mintit tot timpul,am si eu o rugaminte:
    las-o balta cu "amintirile si luptele si gerul" din P. Victoriei ca la tv. am privit si noi.Nu trebuie sa ne dai copy/paste din reportajele reporterilor de teren.....tov BOB iulica
    Nesimtitule!! nici nu te-ai miscat din casa de la 300 de km......dar minti,minti si iar minti....intr-una si fara oprire.Deja tu nu esti normal!! Pur si simplu te dedublezi intr-o lume a ta si numai a ta
    Don Corleone
    PS Ma uimeste faptul ca la atatea "suturi" primite in gura tot mai gafai porceste.Asta-i mare semn de prostie!!
    PS2 apropo de porci....daca ai ajuns sef de sertare de birou si invartitor de hartii....inseamna ca porcul tau a fost mai mare ca "al lor"al contracandidatilor....ei vezi ai ajuns candva la perfectiunea spagii....doar ca acum esti OHA!!(ai grija cu "reteta"-stii la ce ma refer) dobritoiu ca nu te mai ajuta juma' de porc la portbagaj.Urata batranete ai ajuns sa ai,sa traiesti in minciuna crezand ca e realitate
    Si in sfarsit: Avem pe aici pe undeva de fo 5-6 ani un specialist in depistarea celor ce imping aerul cu pieptul pe holurile em100.tu iulica esti doar un pulica
    Fara respect
    Don Corleone
    ....sau hai sa ma loghez ca iar il injuri pe cezar degeaba.Dar stii de ce?Pentru ca prostia pe tine nu te doare....tu esti doar o bucata de lemn aruncata in curtea unitatii....desi perseverenta ta in a minti si a te lauda e demna de o cauza mai buna...mincinosule!!

    RăspundețiȘtergere
  76. Ma mai uit asa din cand in cand pe la burcubista....varza si iar varza!!
    Oaiii si ce vremuri acu 1-4 ani cand ne "spargeam in chiftele" Ce distractie cat "omor" ce libertate.O minuneeeee!!! Acum ???? doi gemeni care vorbesc cu sula lu' tac'su
    Don Corleone
    ce ne mai spargeam in figuri cu zoo cu 9 cu tot felu de plosti si furtunase......ba ce vremuri!!Acum ca sa intru pe blogu lu burcubista trebe musai sa am atestat de moasa comunala.Pai nu?

    RăspundețiȘtergere
  77. Unii dintre noi exceleaza in idei putine, dar fixe!
    Denigrarea e la ordinea zilei in tara nostra, dar se face de catre unii, mizerabili pana-n rarunchi, pentru ca le place endemic sa zoiasca tot ceea ce nu au putut atinge!
    Reteta e simpla....BOB, clar PCR, porci dati pt functii, pile la dobritoiu...samd....
    Anatema este cea consacrata.....si apoi ce mai ramane?
    Ce nu am putut atinge e murdar!....tipic
    Te-ai interesat macar?
    Nu, jignirea tine loc de orice logica si bun simt!
    Sincer, mai ieri, am crezut, prin nume, ca esti un fost coleg, dar m-am inselat intrucat nu stiai ce inseamna REl....si e grav!
    Dar ce este greu sa crezi ca unii chiar au fost in piata?
    De ce?
    Poate este un singur raspuns! Nu crezi nici in tine...si uite, chiar daca nu sunt obligat sa ma justific iti relatez un lucru ce nu apare la Tv!
    Ai auzit vorbind un lider din Deva!
    Scurt...a facut un gest atipic!
    Il stii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te si te culca!Deja esti plictisitor "pana peste poate"
      DC

      Ștergere
    2. Da iulica pulica stiu gestul!!
      V-a aratat degetul mijlociu ridicat din pumnul strans.Adica jumatea lu'5.V-a aratat adevarul de fapt hi,hi
      Don Corleone

      Ștergere
  78. Vaaaai Iulicaaaa....tot nu ai priceput ca paciulea aia care au fost safi de biroaie ..nu primesc ..stima noastra si mandria ...??..grav ..foarte gravf ....

    RăspundețiȘtergere
  79. Acum am inteles!
    Am refuzat, refuz si voi reguza mereu sa merg cu gloata!
    Poate am gresit si crezand in adanca ta specializare la GAZ si nu era cazu!
    Stii? Nu poti aprecia ceea ce nu cunosti, dar sa ai limbaj de mahala, a la manelisti, pt ca te ascunzi in spatiu aparent virtual, conduce in mod cert la o singura ideie!
    Asta este....nu comentez mai mult!
    Sa nu fii constant in idei, sa nu si identitate, sa te loghezi sub diferite nume....asta e ca o flecusteata ieftina din bazar!
    Nu-mi place blogul tau, nu-mi plac ideile tale, nu-mi plac parte din amicii tai!
    Mi-am asumat discutia, asta este......dar sa ma acuzi de ceea ce nu am facut niciodata, dand aparenta ca stii, esti informat...., asa ceva ru nu suport!
    Nu Dogaru a decredibilizat si aceia care au putut sa vina, dar au ales sa priveasca TV!
    Este optiunea lor, o respect, dar nu sunt de acord!
    Nu vreau sa spun mai mult, caci nu pot indrepta eu oameni care le stiu de mici pe toate, dar ei s-au nascut obositi si batrani!
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  80. Iulian Mares25 ianuarie 2016, 06:02
    citez

    "Nu Dogaru a decredibilizat si aceia care au putut sa vina, dar au ales sa priveasca TV!"



    Gata liniste!!Nu au trecut nici 24 de ore si vinovatii "au fost gasiti"...iulica pulica i-a gasit mintenas
    DC

    RăspundețiȘtergere
  81. mai zice iulica p***ca
    "Am refuzat, refuz si voi reguza mereu sa merg cu gloata!"
    .....................................................................................

    Pai tocmai asta te lauzi ca ai facut ieri!!Io t-am zis ca-ti "bate lantu' "!!
    DC

    RăspundețiȘtergere
  82. Vaaaaai Iulicaaaaaa...cica tot iti mai ,,bate lantul "" !Mai treci pe la Gogu feraru ..poate iti mai,,fute un ciocan " si la tampla ailalta !! Cine stie poate ..ajuta !
    In alta ordine de idei...nu pot sa nu apreciez patosul revolutionar cu care ,,saful nostru de biroaie " ii infiereaza pe nenorocitii..lenesii..etc ..care nu au iesit de ,,ZIUA UNIRII"..sa -i apere lui ,,buzunarul plin pana la refuz "..chit ca al lor ii cam golut!
    Nene , tu la biroul ala in care produceai doar hartii- de valoare inestimabila desigur- ai obtinut de toate ! grad de colonel ..IC..SM..sporuri cat cuprinde ...
    Cunosti ca peste 85-90 % dintre cei care au tinut Armata in spate ..carne de tun ...nu beneficiaza nici de una nici de alta ..?? Cunosti ca unii si-au pierdut si urmatoarea avansare la gradul imediat superior doar pentru ca a intrat restructurarea ...???
    Ia mai reflecteaza ..dar musai dupa ce ai luat ..ciocanul de la Gogu feraru ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e vina mea!
      Ai ales ....si ai facut numai ce puteai si iti permitea capul!
      Te-am pus eu sa faci raport pt ordonanta?
      De ce nu ai plecat pe alta functie?
      Din comoditate!
      Acum nu da vina pe altii!

      Ștergere
  83. PS...,,gloata" trebuia sa fie facuta doar din colonei si generali ..fara numar ..fara numar ....
    Inclusiv aia de pe lista luuuunga acondamnatilor
    Sper sa intelegi ca-i cazul sa lasi ciocul mai mic ..cu povete si cu cuvinte din varful buzelor subtiri ...a trecut vremea ..pensionarule ..!!!
    PS1..pe lista aia ..nu gasesti un capitan..Maior sau lt.col .....??????

    RăspundețiȘtergere
  84. Toata stima pentru nea Hargiog-Adminul ..pentru ca lasa discutiile libere ....

    RăspundețiȘtergere
  85. RANGIOG...sa mor ca doar am gresit !!...!!!

    RăspundețiȘtergere
  86. D-le Ranciog, inchideti acest site de comentarii, ne e scarba de gunoaiele care comenteaza si mananca cacat cu polonicul. Asta e armata, au dreptate civilii care ne fac betivi, puturosi si nesimtiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim25 ianuarie 2016, 11:00

      cat de sincer esti cu persoana ta! cat de sincer!!
      Don Corleone

      Ștergere
  87. tot @ idiotul care inchide bloguri asaaaa ca vrea el

    Mie nu-mi vine sa cred ca am atata libertate ca sa "zburd" pe acest blog...si nici nu stiu cat o sa tina. siii....hop apare cate un idiot cu ultimatumuri INCHIDE BAAAA BLOGU!! ca mie nu-mi place!!
    Aaaa nu-ti place? Pai asta inseamna ca pe aici se spun niste adevaruri jartea ce esti si daca te plictisesti mai sunt la arhiva cateva exemplare din Scanteia si congresul XIV spor la lectura dupa care nu uita sa conspectezi... jartea care inchizi bloguri ca asa vrei tu
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  88. Buna zioa. Dache nu va suparati prea mult, a isi vrea sa va derenjez cu o intrebare: stie cineva, oare a distribuit domnul Zdrongaru toate biletele de avion, astora din Guvern ? Ca am dat un telefon lu domnul prim-ministru boc si nu-mi raspunde decat robotul, ca cica vsa las un mesaj . Chiar i-o fi expedeat pe toti, asa cum a declarat la penultima razmerita ?
    Multumesc, cu multa anticipatie, pentru solicitudine si celeritate.

    Pese: domnul administratore Harcioaga, nu va mai loati dupe toti fatalaii, care instiga la cenzura si suprimare ! Lasati cultura sa respire in voe, sa easa prin toti porii !

    RăspundețiȘtergere
  89. Fapt interesant, de data aceasta, presa presupusa a fi controlata de gruparea PSD anti Ponta, a trecut evenimentul sub tacere, in timp ce presa “basista” l-a comentat pe larg. Si mai interesant este nu faptul ca autoritatile au transmis catre media, ca am fi fost doar in jur de 1500, ceea ce ar parea normal daca servesc in mod real puterea, ci ca au dezinformat si Guvernul cu aceasta cifra. Ceea ce inseamna ca zilele Guvernului sunt numarate si trebuie sa ne grabim cu satisfacerea revendicarilor. Nu am fost nici 1500 (mai multi de atat am fost la simpla pichetare din 28 decembrie 2015) nici 8000 cum au dat cele mai generoase surse. Daca autoritatile mai adaugau un “0” la numarul enuntat de 1500, s-ar fi apropiat poate de realitatea unui miting reusit in conditiile unui ger naprasnic. Important ramane faptul ca Premierul a anuntat ca va negocia cu noi si, indeosebi, faptul ca s-a votat in unanimitate de catre participanti, reintoarcerea noastra in Piata Victoriei, indiferent de rezultatul negocierilor, in jurul datei de 1 Martie (cu probabilitate pe 6 martie).
    Inca odata multumiri tuturor.
    Cu stima,
    Presedintele S.C.M.D.

    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    ==============================================
    In loc sa recunosti, sincer, ca am luat cu totii o mare muie, bati campii, in continuare, cu multumiri calduroase si amenintari cu alte manifestatii devastatoare !
    Buey, omul asta-i bolnav ! Ori a baut prea mult vin, direct de pe drojdie, ori prea mult ceai concentrat !
    Nici cel mai prost strateg militar, de oriunde, nu putea s-o gafeze mai strasnic ca Dogaru: sa dai asaltul la dusman, cand acesta juca tzontzoroiul pe la vreo 400 de km departare, desfatandu-se cu poale-n brau si vin fiert de Bohotin !
    Buey, ce-si mai freaca mainile, de placere, slugoii curinpupisti de la ANCMRR.

    RăspundețiȘtergere
  90. Iulicaaaa ! Unde dreaq te-ai pitit bre ? Hai si baga o lectie de IPI UTC, cu onoarea, demnitatea si verticalitatea omului din armata, ca parke nu ma simtesc implinit !
    Hai, parsivule, vino si ne povesteste tu 9 cum ai dat, asea rapid, doar un tur prin piata, iar in urmatoarele 10 minute deja erai in metrou, catre casa !
    Pai, asa te-ai laudat tu ca faci, pe blogul lui Cufurez ?
    Si, nu nega, ca informatia este din surse sigure, smekerasule !

    RăspundețiȘtergere
  91. Cum sa va zic eu ..ca-mi este tare rusanii!
    Iulica al nostru (mare saf peste biroaie )..are pagina deschisa ..la securanul Buvnita de HUHU...!!!
    Ca doar ne mai manipula unul pe Mh..vreo 5 ani zicand cu patos ca-i os din osul ..meletar ! Cand colo ce sa vezi ?? Securan batran ..director de puscarii....

    RăspundețiȘtergere

  92. CE BINE-MI PARE CĂ AI LUAT ȚEAPĂ! Dogaru lăsat cu ochii-n ger de rezerviști
    mircea-dogaru-octav-ganea

    Scris de Andrei Paraschiv – curentul.info

    Anunțat pompos pentru ora 10.00 marele miting al rezerviștilor din armată care urmau să-i dea jos pe Cioloș, pe Iohannis și poate și pe Obama s-a dovedit ca de fiecare dată un fiasco. Mircea Dogaru e doar un bătrân care se dă mare la televizor. Nimeni nu-l urmează. Normal! La ora 10, în Piața Victoriei din cele câteva zeci de mii de rezerviști anunțați, se înființaseră câteva zeci așa că Dogaru a anunțat amânarea mitingului pentru ora 11.00. S-or fi trezind târziu rezerviștii din armată care toată viața au avut deșteptarea sunată din goarnă la ora 6.00 fix?

    RăspundețiȘtergere
  93. Din noaptea mintii lui Doaga

    "....reintoarcerea noastra in Piata Victoriei, indiferent de rezultatul negocierilor, in jurul datei de 1 Martie (cu probabilitate pe 6 martie)"
    ......................................................................................................

    adicatelea NU conteaza el se intoarce INDIFERENT DE.....
    Pai asta-i normal??
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  94. Bai CRACANATILOR din cavaleria lu JIPA...ati inghetat ??? Unde drakului sunteti ..???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. astia au intrat toti in depresie financiara!!??
      da si eu dupa ce am facut calculelelelele cu formularul de la ancmrrrrrrrcturzii era sa cad de pe scaun....imi da cu niste minusuri cat roata carului
      Ia de aici dar aseaza-te pe podea sa nu cazi prea de sus
      Las ca-ti stric io ziua Cezare.Adica nu eu ci "ei"

      http://ancmrrcturzii.ro/calcul-online-al-pensiei-actualizata-la-01-01-2016/

      DC

      Ștergere
  95. Lasa mai formularele unora care manipuleaza subtil ...
    Te apropii de 85 %..+ Meritul militar ?
    Actualizat dupa activ ..si cam care-i situatia ...ia vezi si raporteaza ...

    RăspundețiȘtergere
  96. Nu uita si ridicarea in treptele de munca ..mai ies cativa ani care se pun cu 1%.peste 25 (de ani care reprezinta 65% )
    EX ..25 ANI = 65 %
    Mai faci inca sa zicem 10 ani vechime si ai 75 % + pensia suplimentara +6 %= 81 %...etc ..
    Sau gresesc eu ..??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu conditiile de munca la mine CS au fost tot timpul inca de pe vremea lu ceasca, CS raman.Asta-i tot
      esti aproape...83% cu ce am muncit in civilie
      DC

      Ștergere
  97. Eu am un Barometru dupa care ma ghidez !
    Langa mine am un individ ..profitor pe L164...care calculeaza la centima ...!!!!
    Daca ieseam prost ...mi-ar fi stat in cale sa ma oftice ...dar individul a disparut pur si simplu...!!
    Asa a facut pe L-164 nu mai scapam de el sa-mi explice cat castiga ..cat ii iese ce a mai cumparat (adeverinte )..din care etc ..etc ...
    Acum lula ..deci logic ..el iese prost si eu nu ....hi..hi...!!!

    RăspundețiȘtergere
  98. Cred ca oarecum ma confirma si omul acesta ....

    marți, 26 ianuarie 2016, 12:54:00 EET
    Viorel Spulber spunea...

    ALL, algoritmul este foarte aproape de realitate, probabil ai gresit la introducerea datelor, aproape de cel pe legea 164.
    Eu am un program asemanator pe Legea 164 si solda bruta realizata la functia de baza pe algoritmul de mai sus si cel pe care il am iese la cativa lei diferenta.
    Problema este crunta pentru cei care au IC(comanda) si SM (salariul de merit) si numarul lor este foarte mare, ei nu au inteles ca trebuiau sa iasa in strada, la fel si S.G.V.
    Cand vor intelege cum sta treaba, Piata Victoriei va fi neincapatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa de ce e crunta problema la aia cu IC???...care ma rog a fost ok...ca despre SM iti spun eu cum se juca la "masa verde" mai ceva ca la blackjack
      DC

      Ștergere
    2. Are dreptate D.C..!! Ia fii atent la mine ; sa luam un securan batran gen Bufnita de HUHU.. sau un saf de biroie (gen Iulica Maries )..ca astia in mod sigur nu au ratat nimic ..da nimic ...
      Deci SM 30% + IC 15 %=45%...!!!!
      65% + 45%.= 110 % dintrun foc ...
      Daca mai pune si vreo 30 ani vechime peste 25 =110+30 =140 % + 12% pensia suplim.=152% + Meritul Militar ...????
      Ei ce zici ..il mai crezi flet pe ..generalul ..Ciuca ...???

      Ștergere
  99. Bai bai baieti...in anul de gratie 1983 a sosit noul cdt al R.RAA BV....R plin de colonei cu experienta trageri si poligoane la rusi "cat cuprinde"pe bune toti harsiti in meserie si scoliti
    Buuuun a venit noul cdt R.RAA fost cdt plt mtr aa la gearmata a sosit cu grad de cpt.cdt R.RAA....un habarnist 100%.Sa vedeti cum lunea la revista de front tot R ii dadea onorul in pas de defilare
    In capul formatiei...col plin sef de stat maj....urma BoPL plin de alti colonei plus cdt Dn RAA tot colonei
    si capitanul primea onorul!!!!
    Don Corleone
    PS aha ca am uitat sa va spun cine era "capitanul"
    Nu mare lucru: Doar nepotul ministrului de interne de atunci pe care il chema Homosteanu
    ce simplu!!!
    Ca de ce nu s-a dus la interne si a "aterizat" la MApn habar nu am.Aaaaa ba da!!! a apucat sa intre in sc mil. inainte ca frate-su lu ma-sa sa ajunga "menestru de interne"
    DC
    Mai ca imi aduce aminte de "cariera" lu Dogaru

    RăspundețiȘtergere
  100. Bai si ce pas de defilare bateau coloneii in fata capitanului cand ii dadeau onorul
    Ar fi de ras daca n-ar fi de plans
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  101. adica eram si eu pe acolo un pulete de lt.maj

    RăspundețiȘtergere
  102. Cred ca situatia a fost generala ..pe Tara ! S-au intinerit comandantii ..
    Si la Timisoara ..tot Capitan ...la Regimentul Mc...
    Macar asta era un baiat de zahar ...trebuia sa joc tenis de camp cu el cand i se scula !! Si sa ma prefac ..ca ma bate ...hi..hi....adica sa-i ridic la fileu ...
    Nu trecea cu Dacia regimentului ..fara sa o umple din fata Unitatii unde era statia de autobvuz ...
    Acum ii prin Canada ....

    RăspundețiȘtergere
  103. Oare chiar asa colegi tampiti avem ..?? Asta-i mai bolovan ca Maries Iulica !
    Uitati-va mai jos ...oare omul asta NU-I IN STARE SA REMEMOREZE si ASTFEL SA AFLE CAND A AVUT CEA MAI MARE FUNCTIE IN ULTIMII 5 ANI..
    Bine ca nu posteaza ..aici ca iarasi ne dadea de lucru ...hihihi...!!

    marți, 26 ianuarie 2016, 14:38:00 EET
    Denim Denis spunea...

    Prin fortarea legii, in ordinul comun se denatureaza insasi notiunea de a alege 6 luni cele mai favorabile. Cum sa-mi dau acordul pentru 6 luni alese de mine, daca nu am certitudinea ca ele sunt, cu adevarat, cele mai bune? In mod normal trebuia ca pensionarul sa primeasca desfasuratorul pentru ..........

    RăspundețiȘtergere
  104. Ati dat toti in primire ?
    PMT..s-au gripat fortonasele sau ai luat o zmetie peste muian de la asistenta pe care o piscai de cur ...??

    RăspundețiȘtergere
  105. HUhu...te speriara ..domnii ..care la 15.30..nici praf nu aveau pe pantofii cu gaurele ...????
    Atunci ..care-i motivul de imi taiasi macaroana !!??
    Lasa nene ,sa le spun verde in fata parerea mea despre ei ...ei care au ,,lucrat cu aviatorii , elicopteristii si marinarii "..asa de bine incat nu avem nici macar un avion NATO..elicopter NATO...sau vas militar Nato in dotarea Armatei..
    Sau lu Buzescu ..vechi profitor al L-164..mai nou al cuantumului din 2010...care nu-i asa (S-A INGRASAT DE NU-L MAI CUPRINDE NICI-O UNIFORMA -EL NE-A INFORMAT PUBLIC -..CA VENEA SI EL ECHIPAT SA BATA PASUL DE CURCAN IN PIATA ....
    ACUM ARE O PENSIE MARICICA ...dar ,,lupta pentru principii"...adica sa devina si mai maricica ....ca poate se mai ingrasa ....!!!!
    PS. Eu stiu o treaba ...timp de 25 de ani am fost NUMAI in unitai operative ..care intrau in lupta in maxim 6 H..cu efectuarea mobilizarii ! Pana cand am lasat bocancii ..jos ...intram personal in linia 1 in caz de razboi ! In timp de pace ...faceam fara intrerupere pregatirea personala si cu militarii din subordine...pentru a fii.,, gata de lupta permanent "!! Era termenul uzitat ..si cine cunoaste ...stie ..ce presupune asta ...
    Ei bine pentru asta ..timp de peste 10 ani servesc la pensie ..Conditii normale - fara niciun spor deosebit ......
    Sa-i aud pe IPOCHIMENII...care invart niste cuvinte ...de care habar nu au .....!!!

    RăspundețiȘtergere
  106. PS. Cer scuze ..dar nu am certitudinea ca va trece de ..cenzura lu HHU....
    M-au ofticat niste ..gusati ..hi..hi..hi...

    RăspundețiȘtergere
  107. Un dialog demn de rezervistii Armatei Romane... Tineti-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere